Richmond eettafels

Resultaten Producten 25-48 van 65

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 65

Pagina
per pagina

Richmond eettafels

De eettafel is het middelpunt van elk huishouden, hier wordt alles besproken en zit je gezellig bij elkaar. Richmond biedt veel verschillende stijlen tafels aan, voor iedere eetkamer valt er wel wat te vinden. De eettafels van Richmond zijn gemaakt van diverse materialen zoal, metaal, eikenhout, marmer, gerecycled hout en glas zodat voor iedereen een oplossing is. Het is belangrijk om je van tevoren te verdiepen in wat voor stijl en grootte je jouw eettafel wil hebben, zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen!

Wat is de ideale grootte voor jouw eettafel?

De eettafels van Richmond zijn verkrijgbaar in diverse maten. Het ligt maar net aan de ruimte die je beschikbaar hebt voor de eettafel. Het is belangrijk dat er genoeg loopruimte beschikbaar is om de tafel heen. Denk hierbij aan 120 centimeter aan de zijde met stoelen, en 70 centimeter aan de kant van de muur. Zo staat de eettafel ook in een goed zicht.

Verschillende vormen eettafels

Er zijn vier verschillende vormen waaruit gekozen kan worden. Het belangrijk om van te voren goed na te denken over de vorm. Elke vorm heeft namelijk zijn voor- en nadelen. Zo is de ronde eettafel ideaal voor kleinere eetruimtes. De tafel is perfect voor een spelletjesavond of diner, iedereen kan namelijk eenvoudig bij het midden van de tafel en niemand zit aan de uiteinden. Door de efficiënte benutting van ruimte is deze tafel een leuke optie in vele huishoudens.De vierkante eettafel is ook een zeer geschikte tafel voor kleine ruimtes. De eettafel is perfect voor mensen die van strakke vormen houden. Daarnaast zit je met een vierkante tafel tegenover elkaar, waardoor je iedereen aan de tafel goed kunt zien. Een rechthoekige eettafel is een vorm eettafel die al eeuwenoud is. De tafel is perfect voor de ruimtelijke eetruimtes. De rechte lijnen van de eettafel zorgen voor een strakke en landelijke uitstraling. Als laatste heb je nog de ovale eettafel, dit is een minder formele vorm dan de rechthoekige eettafel. Een ovale tafel is geschikt wanneer je voldoende ruimte hebt om de eettafel te plaatsen. De perfecte tafel voor wanneer je vaak vrienden en familie over de vloer hebt. Daarnaast zorgt de ovale tafel voor een speels effect. Richmond biedt een groot assortiment aan eettafels aan, zo vind je gegarandeerd de perfecte eettafel voor in jouw interieur! Heb je de perfecte eettafel gevonden en ben je nog op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen, neem dan een kijkje bij de collectie van Richmond!

Richmond eettafel bestellen bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant onze eettafels met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom, om onze Richmond eettafels in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw Richmond eettafel online? Profiteer van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling van €100,-. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Kies je filter