Ronde eettafels

Ronde eettafels

De ronde eettafel, de eetkamer trend van dit moment. Bestel de mooiste ronde tafels nu direct online bij Giga Meubel en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levertijd. Giga Meubel bied je verschillende stijlen eettafels. Van industrieel to Scandinavisch, je kan bij ons terecht. Wil je graag wat meer inspiratie voor jouw eetkamer? Neem dan eens een kijkje bij onze blog! Onze bloggers geven je veel tips om jouw interieur helemaal up-to-date te maken.

Houten eettafels

Het is voor veel mensen de basis in huis, de eettafel. Eten met het gezin, familie, vrienden, of misschien is het ook wel een fijne werkplek. Wij zijn er over uit dat een mooie eettafel een echte musthave is. Zeker als je vaak eet met een grote groep vrienden. Een ronde eettafel is dan absoluut een goede keuze. Zo zit je gezellig met elkaar en zie je iedereen aan tafel. Ben je op zoek naar een gezellige, ronde eettafel, maar wel met een stoere look? Ga dan voor een robuust houten model!

Ronde eettafels online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een ronde eettafel naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van € 200,- of meer. Wil je graag meer informatie over onze eettafels of ben je benieuwd naar onze overige meubels, lampen en accessoires? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl