Ronde eettafels

Ronde eettafels

De ronde eettafel behoort tot dé eetkamer trend van dit moment. Giga Meubel heeft een ruim assortiment met verschillende ronde eettaffels. Wij hebben de ronde eettafels in verschillende maten uitgebracht. Zo is voor iedere ruimte een geschikte eettafel te vinden. Van Scandinavisch tot industrieel, voor ieder wat wils. Ben je benieuwd wat de voordelen zijn die een ronde eettafel te bieden heeft? Wij helpen jou graag verder met het vinden van de perfecte ronde eettafel voor jouw interieur!

De voordelen van een ronde eettafel

Een ronde eettafel brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Houd je van een borrel met vrienden? Je kunt er gemakkelijk een paar stoelen bijschuiven. Bovendien kan iedereen bij het midden van de tafel, ideaal voor tijdens een spelletjesavond. Heb je een gezin met jonge kinderen? De kinderen kunnen hun hoofd niet stoten door de ronde afwerking van de eettafel. Misschien denk je dat je voor een ronde eettafel veel ruimte nodig hebt. Dat is niet het geval. Integendeel, een ronde tafel kan perfect geplaatst worden in een kleinere ruimte.

Ontdek alle kleuren en stijlen

Een ronde eettafel is meestal gemaakt van hout en metaal. Twee materialen die perfect gecombineerd worden met elkaar en met de rest van jouw interieur. Houd je van robuuste meubels? Dan is een houten tafel met zwart onderstel geschikt voor jou. Ook voor de Scandinavische liefhebber hebben wij verschillende witte ronde eettafels in ons assortiment. Deze tafels hebben een wit onderstel. Naast de Scandinavische en robuuste ronde eettafels beschikt Giga Meubel ook over marmeren ronde eettafels. Deze tafel is een eyecatcher en geeft een twist aan jouw interieur.

Ronde eettafels online bestellen bij Giga Meubel

Een ronde eettafel naar wens gevonden? Bestel deze gemakkelijk online via onze webshop! Bestellingen boven de € 50,-  worden gratis bezorgd. Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment aan ronde eettafels voor verschillende woonstijlen. Van robuust tot marmer: bij ons vind je betaalbare industriële meubels in jouw stijl! Benieuwd naar al onze ronde tafels? Bezoek één van onze showrooms en bekijk onze ronde eettafels met eigen ogen. Onze interieurspecialisten in de showrooms kunnen jou helpen met het kiezen van jouw nieuwe meubels! Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact op met één van onze collega’s via 035 - 879 60 32.