Vierkante eettafels

Vierkante eettafel

De eettafel is het middelpunt van vele keukens en mag zeker niet ontbreken. Gezellig samen eten of borrelen met familie en vrienden, of een leuke spelletjesavond. Het kan allemaal aan de eettafel. Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment eettafels voor elk interieur. Naast vierkante eettafels vind je bij Giga Meubel ook ronde, ovale en rechthoekige eettafels. 

Een vierkante eettafel stylen naar jouw smaak

Het maakt niet uit over hoeveel ruimte je beschikt, het gaat erom hoe je die ruimte gebruikt. Met een vierkante eettafel bespaar je al meer ruimte dan met een rechthoekige eettafel. Zeker voor een kleinere ruimte is dit ideaal. Stijl jouw tafel met toffe velvet eetkamerstoelen voor een trendy uiterlijk. Geen fan van fluweel? Bekijk dan onze andere eetkamerstoelenOp zoek naar een andere vorm tafel? Bekijk dan eens ons hele assortiment eettafels en tafels

Vierkante eettafel bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte vierkante eettafel gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.