Eleonora tafels

Resultaten Producten 49-72 van 95

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 95

Pagina
per pagina

Eleonora tafels

Het Nederlandse merk Eleonora bied je de perfecte blend tussen lifestyle en industrieel op het gebied van interieur en dus ook tafels. Eleonora bied je een complete collectie tafels in industriële, retro en vintage stijl. Ook voor een landelijk interieur kan je bij Eleonora terecht. Of je nu op zoek bent naar een heel nieuw interieur, of je je huidige interieur graag aan wilt vullen met een tafel, bij Eleonora bent kun je gegarandeerd terecht. Bekijk de collectie tafels van Eleonora online en kies de tafel die het best bij jou past!

Een stijlvolle tafel in huis met Eleonora

Giga Meubel heeft veel verschillende tafels van Eleonora in het assortiment. Een tafel is onmisbaar in het interieur. Of je nou op zoek bent naar een mooie eettafel, bijzettafel, salontafel of bartafel, Eleonora heeft ze allemaal. De eettafels van Eleonora zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Wil je een tafel die aansluit bij de laatste trends? Kies dan een robuuste ronde eettafel van Eleonora. De ronde eettafel is weer terug van weggeweest. Ook heeft Eleonora robuuste tafels in rechthoekige en vierkante vorm. Kies een eettafel uit die past in jouw interieur. De salontafels van Eleonora zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen. Robuust, industrieel en Scandinavisch, het is allemaal mogelijk.

Tafels van Eleonora in elke stijl 

De tafels van Eleonora hebben veelal een industriële look. Vele tafels hebben een houten tafelblad en een metalen onderstel. Dit geeft een stoer karakter aan de tafel en past perfect in een industrieel interieur. Houd jij wel van een beetje stoer? Dan zijn deze tafels echt iets voor jou. Eleonora heeft ook verschillende marmeren tafels in het assortiment. Marmer staat erg luxe en stijlvol in de kamer. Toch meer fan van een rustieke houten tafel? Deze heeft Eleonora ook. Benieuwd naar meer tafels uit onze collectie? Bekijk dan het gehele assortiment tafels om jouw favoriete tafel te vinden.  

Tafel van Eleonora bestellen bij Giga Meubel

Heb jij een mooie tafel van Eleonora gevonden? Bestel deze dan snel online bij gigameubel.nl. Profiteer van de laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen over een tafel? Neem dan contact met ons op via de chat of bel een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 897 60 32. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte tafel. Wilt u de tafels van Eleonora liever met eigen ogen zien. Dat kan! Kom gerust langs in Soest, daar is onze showroom te vinden. Wij helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen.

Kies je filter