Glazen salontafels

Een salontafel is misschien wel één van de belangrijkste meubels in je huiskamer. Een woonkamer zonder salontafel ziet er waarschijnlijk leeg uit. Ondanks dat een salontafel niet echt een functioneel meubel is in de woonkamer, betekent dat niet dat het geen eyecatcher mag zijn! 

Lees meer

Resultaten Producten 25-48 van 65

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 65

Pagina
per pagina

Ontdek onze prachtige collectie glazen salontafels

Ben je op zoek naar een stijlvolle en moderne toevoeging aan je woonkamer? Overweeg dan eens een glazen salontafel. Bij Giga Meubel hebben we een uitgebreide collectie glazen salontafels in diverse designs en stijlen. Of je nu van strak en eigentijds houdt of juist van een klassieke look, we hebben de perfecte glazen salontafel voor jou.

Elegante glazen salontafels

Een glazen salontafel is een tijdloze keuze die elegantie en verfijning toevoegt aan elke woonkamer. Het glazen tafelblad zorgt voor een lichte en luchtige uitstraling, waardoor je ruimte groter aanvoelt. Onze collectie bevat glazen salontafels in verschillende vormen en maten, waaronder ronde glazen salontafels. Deze ronde varianten zijn ideaal voor het creëren van een gezellige zithoek in het midden van je kamer.

Design glazen salontafels

Bij Giga Meubel begrijpen we dat design belangrijk is. Daarom hebben we een speciale selectie glazen design salontafels in ons assortiment opgenomen. Deze salontafels zijn niet alleen functioneel, maar ook echte blikvangers in je interieur. Met hun unieke ontwerpen en hoogwaardige afwerking voegen ze een vleugje luxe toe aan je woonkamer.

Zwart glas voor een moderne twist

Wil je een moderne twist geven aan je woonkamer? Overweeg dan een salontafel met zwart glas. Zwart glas zorgt voor een strakke en eigentijdse uitstraling en past goed bij diverse interieurstijlen. Het geeft je woonkamer een verfijnde look en is perfect te combineren met andere meubelstukken.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij Giga Meubel hechten we veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Onze glazen salontafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Het glas is stevig en gemakkelijk te onderhouden, zodat je jarenlang kunt genieten van je salontafel.

Bestel online of kom langs in Soest

Bij Giga Meubel kun je jouw favoriete glazen salontafel eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en kies de salontafel die perfect bij jouw stijl en woonruimte past. En het beste van alles is dat je profiteert van gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Zo wordt het nog makkelijker om je interieur te verfraaien met een prachtige glazen salontafel. Heb je vragen over onze glazen salontafels? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 035-8796032 of stuur een e-mail naar info@gigameubel.nl.

Kies je filter