Houten salontafels

Resultaten Producten 97-120 van 197

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 197

per pagina

Houten salontafels

Op zoek naar een houten salontafel die jouw zithoek een nieuwe look geeft? Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment met salontafels in verschillende kleuren hout. Van zwart tot licht grenen en van robuust tot gelakt, wij hebben het in huis. Een salontafel is het ideale meubelstuk om in het midden van de zithoek te plaatsen. Plaats op de salontafel een aantal accessoires en de hoek is af! Tip: Wanneer je een houten salontafel aanschaft, is het ook altijd goed om onderzetters te komen zodat je het hout niet meteen beschadigt door kringen van vocht. De salontafel zal voornamelijk gebruikt worden voor drankjes en hapjes.

De verschillende soorten hout voor de tafel

De houten salontafels zijn in diverse soorten hout verkrijgbaar. Het populairste hout voor de salontafel is eikenhout. Maar ook mangohout en acaciahout zijn de laatste tijd zeer populair. Het mooie aan een houten salontafel is dat geen enkele hetzelfde is. Door de unieke houtstructuur van nerven is van geen houten tafel dezelfde op de planeet te vinden. Ben je toch niet zo fan van het hout? Je kunt ook altijd voor een glazen of marmeren salontafel kiezen. Bekijk dan alle salontafels in het assortiment.

Houten salontafel bestellen bij Giga Meubel

Heeft een houten salontafel jouw hart gestolen? Giga Meubel heeft een ruim assortiment om uit te kiezen. Je kunt deze eenvoudig bestellen via de webshop. Vaak wil je als klant onze houten salontafels met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft een showroom in Soest waar je al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot je beschikking om je te helpen met de keuze van het juiste meubel. Wanneer je direct vragen hebt dan kun je bellen naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 303 49 85 of een mailtje sturen naar info@gigameubel.nl.

Kies je filter