Zwarte salontafels

Ga voor een tijdloze zwarte salontafel als mooie toevoeging aan de woonkamer. De kleur zwart is een echte kameleon, het past bij alle andere kleuren. Hierdoor kun je gerust een bijzondere zwarte salontafel neerzetten. Zet een mooie bos bloemen op de salontafel, leg de afstandsbediening erop neer en genieten maar. 

Lees meer

Resultaten Producten 97-120 van 299

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 299

per pagina

Zwart past bij elk interieur

Zwart kun je in zowat elk interieur toevoegen. Het is niet nodig om alles te vervangen met zwarte meubelstukken. Het is wel het mooiste wanneer je zwart vaker laat terugkomen in de ruimte. Zet een zwarte salontafel neer, hang een zwarte lamp op en koop een mooie zwarte vaas. Wil je het zwart van de salontafel wat onderbreken? Plaats er vrolijke accessoires op zoals een plateau met kaarsen of een mooie bos bloemen. Ben je toch op zoek naar een salontafel van een andere kleur? Bekijk onze salontafels en vind jouw favoriet. 

De veelzijdigheid van salontafels

De kleur van de salontafel is niet het enige waarin je kunt variëren. In ons assortiment vind je salontafels van verschillende kleuren, materialen en vormen. Zo kun je kiezen uit een ronde, vierkante, rechthoekige of zelfs ovale salontafel. Bepaal welke vorm het beste past in jouw interieur. Het materiaal van de salontafel is ook bepalend voor de uitstraling. Metaal geeft een salontafel een industriële feel, terwijl hout juist wat meer landelijk oogt.

Zwarte salontafels bestellen bij Giga Meubel 

De perfecte zwarte salontafel gevonden? Mooi! Bestel deze dan gemakkelijk online via onze webshop. Profiteer ook van onze gratis levering bij een bestelling boven de 100,-. Wil je de salontafel eerst goed van dichtbij bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@gigameubel.nl. Wij helpen jou graag met het vinden van de perfecte salontafel.

Kies je filter