Marmeren sidetables

Marmeren sidetable

Een sidetable is een mooie toevoeging aan het interieur. Een marmeren sidetable staat perfect in jouw woon-, studeer-, slaapkamer of hal. Daarnaast kan je een sidetable helemaal eigen maken met de leukste accessoires. Wil je een extra hoekje in huis creëren? Zet dan naast jouw sidetable een leuke fauteuil en een mooie lamp om jouw hoekje helemaal af te maken. Sidetables zijn slank en ze staan niet in de weg. Giga Meubel heeft verschillende soorten marmeren sidetables in het assortiment.

Sidetables in allerlei kleuren

Giga Meubel biedt marmeren sidetables aan in verschillende kleuren. Wij hebben sidetables met een wit en zwart marmeren blad. Een wit tafelblad zal zorgen voor een lichte uitstraling in het interieur. Een zwarte marmeren tafelblad zal erg chique staan in het interieur. Je kan de sidetables stoerder maken door er een paar mooie accessoires op de zetten. Onze marmeren tafels hebben een zwart onderstel wat zorgt voor een luxe en stoere uitstraling.

Vormen genoeg!

Marmeren sidetables zijn er in veel verschillende vormen en maten. Zo hebben we veel rechthoekige sidetables. Deze staan erg gezellig in het interieur. Heb je liever een ronde sidetable in je interieur? Dat kan, deze heeft Giga Meubel ook in het assortiment.

Sidetables combineren

Heb je genoeg ruimte voor een sidetable? Dan is het leuk om verschillende sidetables te combineren. Kies bijvoorbeeld een sidetable is dezelfde stijl maar met een ander kleur blad. Dit zal luxe uitstralen. Het makkelijke aan een sidetable is dat je ze altijd weer uit elkaar kan halen en kan schuiven in het interieur.

Sidetables kopen bij Giga Meubel 

Heb je een sidetable naar wens gevonden? Bestel deze dan snel online in onze webshop. Geniet van gratis verzending bij een bestelling van €50,- of meer. Wil je meer informatie over onze sidetables? Neem dan eens een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.