Kaart gigameubel

Showroom in Nederland

Kom je onze meubels van dichtbij bekijken? Onze ruime voorraad is te bekijken in onze showroom in Soest (NL).

  • Gratis bezorging vanaf 100,- (NL & BE)
  • Eigen design
  • Ruime voorraad
Contact Bekijk de openingstijden

Check onze samenwerkingen

HUIZEDOP is met haar onstuitbare energie en inspirerende aanwezigheid op Instagram, Pinterest, en haar eigen blog, een ware krachtpatser in de wereld van interieurdesign. Met trots presenteren we de HUIZEDOP Bank Raven en HUIZEDOP Poef Raven.

cooperation

Giga Meubel

Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn.

Hoge klanttevredenheid

We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies.

Veelzijdige meubels

Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële, vintage, Japandi, Mid Century of landelijke meubels. We hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat onze meubels van hoge kwaliteit zijn en lang meegaan. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest.

Betaalbare luxe

Bij Giga Meubel vinden we dat mooie en kwalitatieve meubels niet altijd duur hoeven te zijn. Wij bieden betaalbare luxe aan onze klanten. Onze eigen ontwerpen en geselecteerde merken zijn dan ook verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Wij geloven dat iedereen een prachtig interieur verdient, en daarom bieden wij meubels aan die kwalitatief hoogwaardig zijn en toch betaalbaar.

Diverse merken

Bij Giga Meubel vind je niet alleen meubels van ons eigen merk, maar ook een breed scala aan hoogstaande merken zoals Richmond, Eleonora, By-Boo, BePureHome, Woood, HKLiving, Light & Living en nog veel meer. Deze merken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit, design en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar industriële meubels van Eleonora, eigentijdse ontwerpen van HKliving of de robuuste uitstraling van BePureHome, bij Giga Meubel vind je het allemaal. Daarnaast worden de collecties van deze merken regelmatig vernieuwd, zodat we altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen in de meubelbranche kunnen aanbieden. Onze deskundige collega’s helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen je voorzien van advies op maat.

Showroom in Soest

Naast onze uitgebreide webshop, hebben wij ook een prachtige showroom in Soest waar je een groot deel van ons assortiment in het echt kunt bekijken en uitproberen. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Hier kun je terecht voor de mooiste en meest uiteenlopende meubelstukken in verschillende stijlen, zoals Hotel Chique, Scandinavisch, Modern en Vintage. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!