Roze banken

Resultaten Producten 25-27 van 27

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-27 van 27

Pagina
per pagina

Roze banken

Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment met diverse roze banken. De banken staat schitterend in donkere en lichte interieurs. De meeste roze banken die wij in de collectie hebben zijn van een velvet stof. Dit past perfect bij de kleur: zacht en lief. De banken zijn in diverse tinten roze, waardoor je altijd een bank kunt vinden met de kleur die exact matcht met jouw interieur. Zo hebben we een roze tint die neigt naar gebroken wit, maar ook een harde roze kleur waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Het is maar net wat jij mooi vindt!

Roze banken voor een knusse sfeer

Roze is een mooie zachte kleur die zeer geschikt is voor diverse interieurstijlen. De kleur is prachtig in combinatie met andere kleuren, zoals donkerblauw en terracotta. Bij ons in het assortiment kun je kiezen voor een felle roze kleur, maar ook voor prachtige roze pasteltinten. Daarnaast hebben de banken onderstellen in verschillende kleuren. Dit kan in een neutrale kleur, zoals zwart of wit maar ook in bijvoorbeeld goud. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Toch niet zo’n fan van de roze kleur? Bekijk dan alle banken en kies een bank uit naar wens!

Roze banken bestellen bij Giga Meubel

Heb je jouw roze bank naar wens kunnen vinden? Bestel deze gemakkelijk online via onze webshop en profiteer van onze gratis verzending bij besteding vanaf 100,-. Liever het product met eigen ogen aanschouwen? Kom langs in onze showroom in Soest, onze interieurspecialisten staan voor je klaar om je te voorzien van advies en om alle roze banken te laten zien. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Kies je filter