Trends & InspiratieWoonkamer inspiratieEetkamer inspiratieSlaapkamer inspiratie 1 maart 2022

Dit zijn de interieurkleuren van 2022

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

We zitten ondertussen alweer een tijdje in het nieuwe jaar, dus het is tijd voor nieuwe kleuren. De trendkleuren van 2022 geven je kamer een rustige en natuurlijke uitstraling. Verschillende bedrijven hebben voordat 2022 was begonnen al hun ‘kleur van het jaar’ bekend gemaakt en eerlijk is eerlijk, ze zijn weer prachtig. Ben je benieuwd naar de interieurkleuren van 2022? Lees snel verder want wij vertellen je er graag meer over. 

Bright Skies: De Flexa kleur van 2022

De Flexa kleur van het jaar is Bright Skies. De kleur wordt omschreven als een lichte en luchtige kleur die symbool staat voor een frisse start. De lichtblauwe kleur heeft een grijze ondertoon en blaast je interieur nieuw leven in. Je kunt Bright Skies op verschillende manieren combineren, bijvoorbeeld ton-sur-ton met verschillende blauwtinten of met pasteltinten. Je kunt Bright Skies natuurlijk ook combineren met neutrale tinten zoals beige en grijs of voor wie durft, met groen. 

Olive Sprig: De Histor kleur van het jaar

Histor kiest dit jaar voor een groene tint, Olive Sprig. Olive Sprig is een grijsgroene kleur die perfect past in een botanisch of natuurlijk interieur. De trendkleur staat voor de groei en veerkracht van de natuur. De kleur heeft een ontspannende en verleidelijke uitstraling. Je kunt Olive Sprig toepassen zoals je zelf wilt om hem helemaal je eigen te maken. 

De Karwei kleur van het jaar: Ginger Gold

Karwei heeft voor 2022 de kleur Ginger Gold bedacht. Karwei beschrijft deze kleur als een pure, pittige natureltint die je interieur laat stralen. De beige-gele tint heeft een warme uitstraling die tegelijkertijd naturel en glamourous is, omdat hij tussen een aardetint en een goudtint in zit. Combineer deze trendkleur met rustige wittinten om een mooie rustige en gebalanceerde ruimte te creëren.

Meer weten over de interieurkleuren van 2022?

En? Zijn deze kleuren iets voor jou? Misschien zou je toch graag nog wat persoonlijk advies willen en dat geven wij je natuurlijk met liefde. Kom langs in onze winkel in Soest of neem contact met ons op. Bel ons: 035-8796032 of mail naar info@gigameubel.nl.

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!