Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
123456

Barkruk

Voor betaalbare luxe ga je naar Giga Meubel in Tiel of Soest, want daar vind je onder andere Barkrukken barstoelen, krukken en andere zitmeubels . Daarnaast heeft Giga Meubel andere verschillende producten die voor comfort en uitstraling zorgt. Met 1200 m2 aan oppervlakte in beide winkels heeft u genoeg woonplezier en inspiratie om u woning tot uw smaak in te richten.

Saamhorigheid aan de Tafel met krukjes
Iedereen vindt het belangrijk om mooie meubels in huis te hebben. Maar tegenwoordig zijn er veel huishoudens met een kookeiland met bar waar zij aan eten. Daar word vaak met elkaar aan gegeten dus een leuke barkruk is snel aangezet. Giga Meubel heeft genoeg meubels die direct leverbaar zijn. Diverse stijlen zoals vintage, retro, botenhout, gerecycled, scapwood en lifestyle mogen niet ontbreken in de showroom.

Lekker aan de bar zitten
Tegenwoordig zie je steeds meer industriële meubels en new vintage in de woonkamer staan. Dat is op dit moment een trend waar Giga Meubel zich op richt.  Wij hebben practige barkrukken of barstoelen ook voor de horeca. Wil je een kruk in een andere maat, dan is dat geen probleem.

Meer informatie
Vaak wilt u als klant de producten met eigen ogen zien en dat is geen probleem. Giga Meubel heeft een winkel waar u al de producten ook zelf kunt zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot u beschikking om u te helpen met de keuze van de juiste  meubel. Wanneer u direct vragen heeft dan kunt u bellen naar een van onze collega’s op telefoonnummer 0344-612635