I Proteqt 5 Jaar Textiel Bank

99,95
In bestelling
iProteqt

Met de aanschaf van iProteqt ben je verzekerd van een goede bescherming van je nieuwe meubel en een professionele service aan huis. Je ontvangt een speciale iProteqt verzorgingsset waarmee je zelf snel en gemakkelijk je nieuwe zitmeubel kunt beschermen en reinigen. Ontstaat er toch een vlek afkomstig van voedingsmiddelen of dranken zoals bijvoorbeeld een glas wijn, een bord spaghetti, een kop koffie die je zelf niet kunt verwijderen dan wordt de vlek de eerste drie jaar kosteloos door een meubelspecialist bij je thuis professioneel verwijderd. Ook vele andere extreme vlekken zoals bijvoorbeeld ontlasting en braaksel van kinderen en of huisdieren worden drie jaar lang kosteloos en snel bij je thuis verwijderd.

Hoe werkt het?
Bestel samen met je nieuwe zitmeubel de juiste iProteqt set. De volgende sets zijn beschikbaar:

iProteqt: Fauteuil en eetkamerstoelen
Deze set is geschikt voor één fauteuil of voor twee eetkamerstoelen. Bestel je twee fauteuils? Dan heb je dus twee sets nodig. Bestel je zes eetkamerstoelen? Dan bestel je drie sets mee.

iProteqt: Bank
Deze set is geschikt voor één rechte zitbank.

iProteqt: Hoekbank
Deze set is geschikt voor één hoekbank

Impregneer met de bijgeleverde set zelf snel en gemakkelijk je nieuwe zitmeubel.
Bewaar het servicebewijs in combinatie met je aankoopbewijs
Bij het ontstaan van een vlek probeer deze eerst met de bijgeleverde reiniger zelf voorzichtig te verwijderen. Lukt dit niet? Plaats dan een servicemelding aan de hand van het bijgeleverde service bewijs zodat een specialist bij u thuis komt om het probleem te verhelpen.
Artikelnummer 147503
Merk Giga Meubel

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: I Proteqt 5 Jaar Textiel Bank Hoe waardeer je dit product?:
Kwaliteit
Productprijs
Bestelling