Industriële wandklok

Industriële wandklokken

Een kale muur kan je opvrolijken met een industriële wandklok. Daarnaast is het een handige accessoire om de kamer een nieuwe uitstraling te geven. Bij Giga Meubel vind je voornamelijk wandklokken, want in elke ruimte is er een plekje om deze op te hangen. Of je nou op zoek bent naar een chique klok of juist één met een strak design. In ons assortiment vind je uiteraard de industriële klok die bij jou past! 

Authentiek, maar toch modern

Er zijn nog weinig interieurs waar wandklokken opgehangen worden aan een koord. Bij Giga Meubel houden we dit stukje nostalgie graag in eren en daarom vind je bij ons een aantal klokken met een authentiek en ouderwets uiterlijk. Ga je liever voor een moderne klok met een minimalistische uitstraling? Geen probleem! Ook deze hebben wij in ons assortiment. Klokken van merken als Zuiver, BePure en House Doctor zijn tegenwoordig populair en uiteraard kan je hiervoor bij ons terecht. 

Industriële wandklokken kopen bij Giga Meubel

Onze industriële wandklokken passen bij onze industriële meubels. Daar hebben wij bij Giga Meubel natuurlijk aan gedacht. Bestel de klokken makkelijk en snel online. Wij bieden altijd de laagste prijsgarantie en hebben een ruime voorraad zodat je niet lang hoeft te wachten tot je bestelling binnen is. Onze interieurspecialisten helpen je met de keuze van de juiste klok. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar één van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32. Wij zien je graag bij Giga Meubel! Bekijk onze speciale industriële meubels voorwaarden.