Industriële wandklokken

Industriële wandklokken

Een klok is een functioneel en handig item in het interieur. Dit betekent niet dat een klok niet ook een mooie uitblinker kan zijn in jouw kamer. Giga Meubel heeft een groot aanbod aan industriële wandklokken. Deze staan erg stoer in het interieur. Wandklokken hebben we in veel verschillende soorten en maten. Industriële wandklokken zijn tegenwoordig een echte toevoeging aan het interieur. Bij Giga Meubel hebben we veel verschillende klokken en vind je altijd een klok die past bij jouw woonstijl.

Metalen wandklokken: de trend van nu!

Metaal is helemaal anno 2020/2021. Dus waarom zou je niet voor een metalen wandklok kiezen? Deze klokken maken jouw interieur helemaal compleet. Er zijn veel verschillende modellen metalen klokken. Metaal is een natuurlijk materiaal en past helemaal in een industrieel interieur. De metalen klokken hebben we ook in veel verschillende soorten. Zo kan je kiezen voor een hele robuuste variant maar ook voor een die rustiger oogt. Niet fan van een industriële wandklok? Bekijk dan onze gehele klokken assortiment.

Ga voor een retro look

Giga Meubel heeft verschillende klokken met tandwielen. Tandwielen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en dit sluit perfect aan bij een industriële of retro woonstijl. De tandwielen zorgen voor een authentieke sfeer en staan ook erg stoer. We hebben wandklokken in het assortiment waarbij de tandwielen zeer goed zichtbaar zijn maar ook varianten waarbij deze subtieler te zien zijn. Kies wat het beste past in jouw interieur!

Industriële wandklokken bestellen bij Giga Meubel

Heb je een wandklok naar wens gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online in onze webshop. Jouw klok wordt gratis verzonden bij een bestelwaarde van 50,- of meer. Wil je graag meer informatie over onze klokken of ben je benieuwd naar onze overige woonaccessoires? Kom dan eens langs in onze showrooms in Soest en Wommelgem of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.