Industriële tafels

Resultaten Producten 49-72 van 338

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 338

per pagina

Industriële tafels

Industriële tafels met een stoere, robuuste look

Ben jij op zoek naar een nieuwe industriële tafel zoals een eettafel, een salontafel of een bijzettafel? Bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres voor tafels in industriële woonstijl! Denk aan industriële bartafels en industriële bureaus. Wij hebben een ruim aanbod aan tafels in een industriële stijl in onze collectie. Door onze grote collectie is er voor iedereen wel wat leuks! Bekijk ons assortiment en vind de mooiste industriële tafel voor bij jou in huis. 

Industriële tafels online kopen

Wat voor soort industriële tafel past er bij jouw woning? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe industriële eettafel van hout en metaal? Of ben je op zoek naar een ander soort tafel, zoals een industriële sidetable of een industriële salontafel? Wij hebben veel modellen tafels op voorraad. Bekijk ons hele assortiment en vind de mooiste industriële tafels om je woning mee in te richten! Wil je meer advies over een bepaald meubel? Neem telefonisch contact op, stuur een mailtje of kom langs bij onze woonwinkel, want onze interieurstylisten staan klaar voor jouw vragen.

Bestel jouw tafel in industriële stijl bij Giga Meubel

Bij Giga Meubel ben je op de juiste plek voor tafels in een industriële woonstijl. Wij hebben naast verschillende soorten ook verschillende vormen en kleuren tafels uitgebracht.Het is belangrijk om ook te weten in welke kleur je je tafel wilt. Kies je voor een witte industriële tafel of voor een zwarte industriële tafel? Wees creatief en durf te meubels combineren, want zo maak je jouw interieur uniek en helemaal naar jouw smaak.  

Groot assortiment meubels

Bij Giga Meubel vind je een uitgebreid assortiment aan meubels in de industriële woonstijl en in de moderne woonstijl. Van industriële stoelen tot industriële tafels: bij ons vind je betaalbare en stijlvolle industriële meubels! Heb je vragen over onze producten? Neem contact op met één van onze collega’s via 035 - 879 60 32. Onze interieurspecialisten staan voor jou klaar om je te helpen met het kiezen van jouw nieuwe meubels!

Kies je filter