Industriële sidetable

Industriële sidetable

Zoals de naam al zegt, staat de sidetable vaak tegen de muur. Een veel voorkomende plek is de hal of in de gang, waar de tafel dient als opbergplaats voor sleutels, handschoenen of de riem van de hond. Maar tegenwoordig vind je de industriële sidetable ook in de slaapkamer of in de keuken, waar deze voornamelijk wordt gebruikt om accessoires of kleine dingen in op te bergen. Sidetables zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en afwerkingen. Door de vele mogelijkheden is dit een stijlvollere vervanger van de opbergdozen. Bekijk het assortiment van Giga Meubel en kies voor een stijlvolle en praktische sidetable en geef sfeer aan de ruimte! 

Tips om uw sidetable te onderhouden

Sidetables zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Voor elk materiaal gelden eigen onderhoudstips. Vocht is niet goed voor hout, daarom is het belangrijk dat je een houten sidetable niet in een vochtige ruimte zet en deze regelmatig met een droge doek afneemt. Een glazen sidetable krijg je het beste schoon met een vochtige doek. Let op dat je zowel de onder- als bovenkant van de glasplaat afneemt. Bij Giga Meubel vind je veel sidetables die bestaan uit twee materialen, waardoor je vaak zowel een droge als vochtige doek nodig hebt. Onderhoud van tafels is zeer belangrijk om de conditie van het meubilair op peil te houden. Het zou zonde zijn als de tafel binnen no time minder mooi wordt door slecht onderhoud. 

Industriële sidetable bestellen bij Giga Meubel

Er is vaak een misvatting dat sidetables saai zijn, maar dit is bij Giga Meubel niet het geval. Wanneer je de sidetable combineert met een bijpassende spiegel of een tafellamp, creeër je met gemak de sfeer die bij jou past! Je bestelt uw favoriete sidetable gemakkelijk en snel online bij Giga Meubel. Bekijk het aanbod van Giga Meubel en kies de sidetable die bij jou past. Of kom onze industriële meubels eens bekijken in één van onze showrooms. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Onze collega’s helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Bekijk onze speciale industriële meubels voorwaarden.