Zwarte tv-meubels

Zwarte tv-meubels

Een tv-meubel biedt niet alleen ruimte om jouw tv neer te stallen maar ook voor jouw favoriete accessoires en spullen die je liever niet in het zicht hebt liggen. Dit multifunctionele meubel is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Houd je van strak en wit bekijk dan eens onze Scandinavische tv-meubels. Houd je meer van stoer? Dan zijn onze industriële tv-meubels misschien iets voor jou!

Stijl jouw zwarte tv-meubel met gave accessoires

Maak jouw zwarte tv-meubel af door te spelen met leuke accessoires. Zowel in de open vakken als bovenop het zwarte tv-meubel is er ruimte voor jouw favoriete items. Denk aan fotolijsten om jouw herinneringen te tonen. Houd je meer van groen? Bekijk dan onze planten en creëer jouw eigen urban jungle! 

Vind je zwart te donker? Bekijk dan onze andere tv-meubels.

Zwart tv-meubel bestellen bij Giga Meubel

Heb je het perfecte zwarte tv-meubel gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.