Madam Stoltz lampen

Madam Stoltz lampen

Op zoek naar een prachtige lamp voor de verlichting in huis? Madam Stoltz heeft een aantal unieke lampen in het assortiment om jouw ruimtes de perfecte verlichting te bieden. Madam Stoltz is een Deens merk dat al in 1997 is begonnen met het verkopen van producten. De focus ligt op Scandinavisch en bohemian wonen, en dat is ook zeker terug te zien in de lampen.

De Madam Stoltz kleuren

De lampen van Madam Stoltz zijn uitgebracht in extravagante kleuren die perfect samengaan met het Scandinavische interieur. De lampen zijn gemaakt van diverse materialen wat zorgt voor diverse kleuren. Daarnaast zijn de robuuste kenmerken van het metaal terug te zien en is elk exemplaar uniek. De lampen zijn eenvoudig, maar toch zijn het pronkstukken door de kleuren, materialen en de fitting. Een kleur die veel terugkomt in het assortiment is goud. Goud is een trendkleur van nu en dat vertaalt Madam Stoltz naar hun lampen. De meeste Madam Stoltz lampen zijn hanglampen, maar we hebben ook een aantal tafellampen in het assortiment.

Madam Stoltz lampen bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een Madam Stoltz lamp naar wens heeft gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Via Giga Meubel kun je eenvoudig de hele collectie van Madam Stoltz bestellen. Wanneer je een bestelling plaatst boven de 50,- wordt je bestelling gratis op het gewenste adres afgeleverd. Heb je nog vragen over het merk Madam Stoltz of over hun lampen? Laat het ons gerust weten, wij helpen je met alle liefde verder. Wil je de bloempotten liever met je eigen ogen zien? Geen probleem, wij hebben een showroom in Soest (NL) en in Wommelgem (BE). Daar kan je de Madam Stoltz producten met je eigen ogen bekijken en helpen de interieurspecialisten je graag verder.