PTMD

Helaas, er zijn geen resultaten gevonden voor deze categorie.

PTMD

Grenzeloze liefde voor vakmanschap en verniewing zorgde ervoor dat de oprichters van PTMD in 1992 de hele wereld over reisden, op zoek naar producten met een uniek karakter. Met veel passie voor vakmanschap en een samenwerking met veel creative kunstenaars weet PTMD elk seizoen weer een unieke en verassende collectie neer te zetten. Elk ontwerp is weer een uniek kunstwerkje, van meubels tot woonaccessoires. Laat u nu inspireren door de natuurlijke en wereldse producten van PTMD. 

Natuurlijke materialen 

PTMD haalt haar inspiratie uit vele plekken over de hele wereld. Daarom werkt het merk veel met natuurlijke materialen in een combinatie van stoer en klassiek. Bloempotten, vazen, spiegels, lampen en meubels, elk ontwerp is een nieuw uniek kunstwerkje met zijn eigen verhaal. PTMD wil uw wereld fantastisch maken en u zoveel mogelijk invloeden van over de hele wereld laten zien. Met passie voor details brengen ze steeds weer een verassende collectie op de markt. Veel producten van PTMD worden vanuit het verre Oosten gehaald. Daarom wil PTMD graag iets terug geven door zich in te zetten voor de kindertehuizen in Vietnam. 

PTMD online bestellen bij Giga Meubel

U bestelt de producten van PTMD gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Bij besteding van 200 euro of meer, bezorgen wij uw bestelling gratis thuis.