PTMD

Resultaten Producten 25-48 van 347

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 347

per pagina

PTMD

Grenzeloze liefde voor vakmanschap en vernieuwing zorgde ervoor dat de oprichters van PTMD in 1992 de hele wereld over reisden, op zoek naar producten met een uniek karakter. Met veel passie voor vakmanschap en een samenwerking met veel creatieve kunstenaars weet PTMD elk seizoen weer een unieke en verrassende collectie neer te zetten. Elk ontwerp is weer een uniek kunstwerkje, van meubels tot woonaccessoires. Laat u nu inspireren door de natuurlijke en wereldse producten van PTMD. 

Natuurlijke materialen 

PTMD haalt haar inspiratie uit vele plekken over de hele wereld. Daarom werkt het merk veel met natuurlijke materialen in een combinatie van stoer en klassiek. Bloempotten, vazen, spiegelslampen en meubels, elk ontwerp is een nieuw uniek kunstwerk met zijn eigen verhaal. PTMD wil jouw wereld fantastisch maken en u zoveel mogelijk invloeden van over de hele wereld laten zien. Met passie voor details brengen ze steeds weer een verrassende collectie op de markt. Veel producten van PTMD worden vanuit het verre Oosten gehaald. Daarom wil PTMD graag iets teruggeven door zich in te zetten voor de kindertehuizen in Vietnam. 

PTMD past in ieder interieur

De producten van PTMD zijn erg divers. Hierdoor zullen vele items van PTMD in verschillende woonstijlen goed tot zijn recht komen. Haal een stukje natuur en duurzaamheid in huis met de producten van PTMD. Doordat PTMD samenwerkt met creatieve kunstenaars, brengen ze steeds weer unieke producten op de markt.  

PTMD online bestellen bij Giga Meubel

Heb je een mooi item van PTMD gevonden? Je bestelt de producten van PTMD gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Bij besteding van 100,- of meer, bezorgen wij uw bestelling gratis thuis. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035- 879 60 32. 

Kies je filter