Nachtkastje New Vintage - Giga Meubel

119,00
In bestelling

Nachtkastje New Vintage is gemaakt van gerecycled acaciahout en metaal. Droom je al weg bij het zien van dit nachtkastje?

Nachtkastje New Vintage - Giga Meubel
Nachtkastje New Vintage is gemaakt van gerecycled acaciahout en metaal. Droom je al weg bij het zien van dit nachtkastje? Een doorsnee interieur zonder creativiteit? Niet in jouw huis. Continu zoek je naar uitdaging in onverwachte combinaties. Mooie vondsten vullen je huis het karakter. Het belangrijkst vind jij dat je inrichting bij je persoonlijkheid past.

Dit nachtkastje is 60cm hoog en 50cm breed.

Onze kasten bestaan uit een stuk en zijn dus geen bouwpakketten. De kasten zijn gemaakt van massief staal waar door de kwaliteit en levensduur gegarandeerd is. Je hoeft hem dus alleen maar uit te pakken en op de plek te zetten en kunt gelijk genieten van deze Giga kast.

Is dit het nachtkastje dat je zoekt? Bestel hem dan direct online op Gigameubel.nl. Het item wordt gratis bij jou thuis bezorgd. Wil je het nachtkastje eerst nog even in het echt zien? Bekijk hem dan nu in onze showroom in Soest of Wommelgem. Is dit niet de kast voor jou? Bekijk dan eens onze andere nachtkastjes.
Artikelnummer 8820352
LxBxH 50x50x60cm
Bewerking Onbehandeld
Kleur Mixed
Merk Giga Meubel
Vereist montage Nee
Vorm Vierkant
Gewicht 15.5000

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Nachtkastje New Vintage - Giga Meubel Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit