Photo on Plexiglas - Woman with Butterflies

590,00
In bestelling

Woman with Butterflies

Een prachtige mengeling van fotografie, styling en decoratie. Deze foto voert je mee naar een land ver weg, een cultuur die slechts bestaat in je fantasie waar de band tussen natuur, mens en dier centraal staat. De w ...

Photo on Plexiglas - Woman with Butterflies

Een prachtige mengeling van fotografie, styling en decoratie. Deze foto voert je mee naar een land ver weg, een cultuur die slechts bestaat in je fantasie waar de band tussen natuur, mens en dier centraal staat. De warme aardse tinten maken dit kunstwerk geschikt voor iedere ruimte. Een coole ruimte wordt warmer, en een warme ruimte wordt hierdoor versterkt. 

In meerdere maten verkrijgbaar.

80x120        €650
100x150      €1090
120x180      €1690
150x200      €2290

De gehele collectie die we bij de Giga meubel verkopen is ook via onze webshop te bestellen. Heb je ze lekker snel in huis! Voor elke interieurstijl hebben we iets moois, zo geef je je interieur gelijk een persoonlijke finishing touch!

Collectie info
De Cobra Masterclass Collection vind je terug in de Art Gallery, en bestaat uit de mooiste kunst. De wisselende collectie bestaat uit werken van verschillende fotografen. De gemaakte foto's worden vervolgens op plexiglas gedrukt. Met werken van onder andere Karin Vermeer, Jordi Gomez en Patrick Simons. 
Artikelnummer GN 4547
Kleur Mixed
Merk Giga Meubel

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Photo on Plexiglas - Woman with Butterflies Hoe waardeer je dit product?:
Kwaliteit
Productprijs
Bestelling