Urban dressoirs

Serie Urban Dressoirs by Giga Meubel

Dressoirs zijn lage opbergmeubelen met bovenop de kast nog ruimte is voor decoratie, zoals schilderijen, planten en fotolijstjes. Een dressoir kun je ook zeker goed gebruiken als extra opberg meubel in je woonkamer, slaapkamer en studeerkamer. Wij hebben dressoirs met laden en dressoirs met openslaande deuren. Tegenwoordig worden dressoirs steeds vaker ingedeeld als tv-meubel. De tv kan bovenop het dressoir en zo heb je nog genoeg ruimte voor randapperatuur. Of toch op zoek naar een Urban tv-meubel?

Als je aan Urban denkt komt ook gelijk Retro in je gedachte. Niet waar? Deze twee stijlen lijken erg veel op elkaar. Het interieur is van de jaren 80 nagemaakt met de moderne en industriële stijlen van nu. Héél erg hip en staat bij ons zeker in de favorieten! De smaak te pakken? Neem eens een kijkje bij onze Serie Urban

Serie Urban online bestellen bij Giga Meubel

Heb je het perfecte dressoir in de Urban stijl voor in jou interieur gevonden? Bestel je dressoir in de Urban serie dan nu direct online bij Gigameubel.nl! Het item wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Wil je de meubels het liefst eerst nog even in het echt zien? Kom deze dan bekijken in onze showrooms in Soest of Wommelgem.