Slide kast barn bezaagd mat zwart [fsc]

799,00
In bestelling
Te bezichtigen in: Soest
Deze Slide Barn kast is alles behalve een standaard opberg- of boekenkast. Barn is een kast met mogelijkheden. Je kunt er jouw eigen invulling aan geven. De kast beschikt verdeeld over twee zijdes over twee dikke legplanken en aan de onderzijde 2 lades, één zijde altijd zichtbaar en de andere zijde afgedekt door een schuifdeur. De schuifdeur in metalen rail kan dus van rechts naar links geschoven worden. De kast is gemaakt van massief, FSC gecertificeerd, grenenhout en het gebruikte hout is grof bezaagd.

GROF BEZAAGD HOUT Dit meubel is gemaakt van grof bezaagd hout. Dit wil zeggen dat het hout overdwars gezaagd is, waardoor het een rustiek geschuurd uiterlijk krijgt. Het meubel krijgt hierdoor een doorleefde vintage uitstraling. Door deze bewerking kunnen oneffenheden en kleine scheurtjes extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van grof bezaagd hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek!

Note: de kast heeft een hoogte van 230 cm, doordat het beslag er iets bovenuit komt is de totale hoogte 232 cm. De kast wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.
Artikelnummer 378566-Z
LxBxH 122x37x230cm
Bewerking Geverfd
Kleur Zwart
Materiaal Hout
Merk VT Wonen
Vereist montage Ja
Vorm Rechthoek

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Slide kast barn bezaagd mat zwart [fsc] Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit