Scandinavische vloerlampen

Scandinavische vloerlampen

Een Scandinavisch interieur begint met zachte en rustige kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit en grijs dat vaak gecombineerd gaat met een pastelkleur. Babyblauw, licht groen en poeder roze. Ook zie je steeds vaker een licht gele pastelkleur in het interieur terug. De inspiratie van de Scandinavische stijl komt uit het Scandinavische landschap. Denk aan alle natuurlijke materialen zoals leer, hout, wol en linnen. Ook herken je de stijl door zijn slanke en dunne vormen terug in de meubels en accessoires. Benadruk natuurlijk licht en voeg meer lichtbronnen toe waar dat niet het geval is. Luchtig, zacht, gastvrij, open en warm. Dat is de reden waarom de Scandinavische stijl zo populair is. Bij Giga Meubel hebben we genoeg meubels en accessoires in deze stijl!

De juiste Scandinavische vloerlamp uitzoeken

Je ziet vloerlampen steeds meer voorbij komen in de verschillende interieurs. Ook bij een Scandinavisch interieur staat een vloerlamp fantastisch! Niets is zo handig als een lamp die je kunt verplaatsen. Dit zorgt voor verschillende uitstralingen in de ruimte. Een vloerlamp zet je gemakkelijk naast de bank of fauteuil neer. Dit zijn ook de beste plekken voor een vloerlamp. Als je lekker aan het chillen bent op de bank geeft de vloerlamp net wat meer licht en is dus erg fijn als je net lekker een boek aan het lezen bent! 

Geen fan van de Scandivanische stijl? Bekijk dan eens onze andere vloerlampen

Scandinavische vloerlampen online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een gaaf meubel of accessoire in de Scandinavische stijl naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €50,- of meer! Wil je graag meer informatie over onze artikelen of ben je benieuwd naar onze overige woonaccessoires, meubels of lampen? Neem dan een kijkje in een van onze showrooms of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl