Velvet barkrukken & barstoelen

Velvet barkrukken en barstoelen

Velvet barkrukken en barstoelen, echt een trend van deze tijd,  barkrukken of barstoelen. Leuk voor bij een hoge tafel of als je extra ruimte hebt om bij de keuken te zetten. Dat geeft een leuke aanvulling. Zo kan je tijdens het koken gezellig blijven kletsen met je vrienden of je gezin. Je kunt er natuurlijk op zitten maar je kunt het ook als decoratie tegen de muur zetten met bijvoorbeeld een vaasje bloemen erop. 

Kleuren

Onze velvet barkrukken en barstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten kleuren. De velvet kleuren geven een chique tint aan je interieur en dankzij de warme kleuren geeft het een warm gevoel. De barkrukken en barstoelen zijn verkrijgbaar in roze, zwart, groen, rood, geel, oker, goud, blauw, grijs, bruin en cognac.

Geen fan van velvet? Bekijk dan eens onze andere barkrukken en barstoelen

Velvet barkrukken en barstoelen bij Giga Meubel 

Voor inspiratie kun je onze showroom bezichtigen in Soest en Wommelgem. Daar staan specialisten voor je klaar om u te helpen bij het maken van een goede keuze en om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook bellen naar 035 – 879 6032 voor meer informatie over onze velvet barkrukken en barstoelen. Wij bieden onze producten voor scherpe prijzen aan doordat wij zelf onze meubelen ontwerpen en importeren.