Stoffen stoelen

Resultaten Producten 97-120 van 432

per pagina

Resultaten Producten 97-120 van 432

per pagina

Stoffen stoelen

Ben je op zoek naar een mooi zitmeubel voor in huis? Stoffen stoelen geven je interieur een warme en knusse uitstraling. Bij Giga Meubel hebben we stoffen stoelen in verschillende stijlen en kleuren. Kies voor een stoffen fauteuil, eetkamerstoel of bureaustoel. Waar je ook voor kiest, bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres!

Breed assortiment aan stoelen

Giga Meubel heeft veel diverse stoelen. Onze eetkamerstoelen zijn te verkrijgen in diverse looks. Hou je van een de trend velvet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Velvet eetkamerstoelen zijn leuk te combineren met bijvoorbeeld een industriële eettafel. Naast diverse eetbanken hebben wij ook horeca meubilair zoals barkrukken en eettafels. Veel van onze zitmeubels zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen zowel worden opgehaald als worden bezorgd. De bezorging van zitmeubels is gratis boven een aankoopbedrag van 100,-. 

Meer informatie en stoffen stoelen bestellen bij Giga Meubel

Vaak wil je als klant onze stoffen stoelen met eigen ogen zien en dat is natuurlijk geen probleem! Bezoek onze showroom om onze stoffen stoelen in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Bestel je liever jouw stoffen stoelen online? Profiteer dan van onze laagste prijsgarantie en gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.

Kies je filter