Eettafels voor 10 personen

Resultaten Producten 1-24 van 51

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 1-24 van 51

Pagina
per pagina

Eettafels voor 10 personen

Een grote familie, kinderen met aanhang, vrienden of veel kleinkinderen, als je kiest voor een eettafel voor 10 personen heb je hier alle ruimte voor. Omdat deze tafel groter is dan de gemiddelde tafel, is het vaak even zoeken naar de geschikte afmeting en vorm van de tafel. 

10 personen eettafel in verschillende stijlen en vormen

Ga je voor vierkante, ronde, rechthoekige of ovale eettafel? Bij Giga Meubel verkopen we veel diverse stijlen en vormen. Zo is er voor ieder interieur een passende 10 personen eettafel van Giga Meubel te plaatsen. Rechthoekig is vaak de standaard vorm bij een eettafel. Maar zeker bij een eettafel voor meer dan 8 personen is het goed om te kijken naar vormen zoals vierkant of rond. Bij deze vormen heb je meer en makkelijker contact met de andere mensen aan de tafel. 

De afmetingen bij een eettafel voor 10 personen

Het is belangrijk dat je de afmetingen van een eettafel voor 10 personen vooraf weet. De tafels zijn groot, waardoor je zeker moet weten dat het past in de gewenste eetruimte. In de onderstaande tabel zijn de lengte en breedte te zien voor de 10 personen eettafels. Wil je het grootste formaat tafel beschikbaar? Kies dan voor een 3 meter lange tafel. Hier kun je zeker met 10 personen aan tafelen en eventueel nog meerdere eetkamerstoelen aanschuiven mocht dat nodig zijn. 

Lengte eettafel

Breedte eettafel

Aantal personen

260 cm lang

100 cm breed

8-10 personen

280 cm lang

100 cm breed

8-10 personen

300 cm lang

100 cm breed

10 personen

Eettafel voor 10 personen bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een eettafel voor 10 personen naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €100,- of meer!  Wil je de tafel die je misschien al in gedachte hebt het liefst met eigen ogen zien, meer informatie over de verschillende eettafels of ben je benieuwd naar andere tafels? Geen probleem! Wij hebben een fysieke winkel in Soest. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met de webshop via de telefoon of via de mail.

Kies je filter