Eettafels voor 4 personen

Heb je een kleinere ruimte of zijn jullie thuis niet met veel? Dan is een eettafel voor 4 personen de ideale uitkomst!

Lees meer

Resultaten Producten 73-96 van 381

per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 381

per pagina

Eettafels voor 4 personen

Met deze eettafel kun je een kleinere ruimte eenvoudig inrichten, zonder dat de hele ruimte meteen stampvol staat. Met een eettafel voor 4 personen kunnen er dan ook nog gemakkelijk stoelen worden bijgeschoven. Daarnaast is deze eettafel ideaal wanneer je bijvoorbeeld met zijn tweeën of drieën thuis bent. Er kan dan altijd nog iemand een stoel aanschuiven. 

4 personen eettafel in verschillende vormen en stijlen

Bij Giga Meubel verkopen we veel diverse stijlen en vormen. Zo is er voor ieder interieur een passende 4 personen eettafel van Giga Meubel te plaatsen. Bij Giga Meubel hebben we eettafels in verschillende interieurstijlen, waaronder industriële tafels, landelijke tafels en Scandinavische tafels. Combineer je nieuwe tafel met je favoriete stoelen en creëer de eethoek van je dromen.

Ronde eettafel 4 personen

Een ronde tafel geeft je eethoek een gezellige sfeer. Een ronde tafel is ideaal voor het spelen van spelletjes, omdat het bord voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Ook voor een etentje is een ronde tafel ideaal, omdat iedereen elkaar kan aankijken, wat zorgt voor een betere connectie. Een ronde eettafel 4 personen kan niet tegen de muur worden geplaatst, maar kan wel perfect in het midden van een kleine ruimte worden geplaatst. Nog een voordeel, een ronde tafel voor 4 personen heeft geen uitstekende hoeken, waardoor je eenvoudig langs de tafel kunt lopen zonder je te stoten. Om deze reden zijn ronde tafels ook ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Vierkante eettafel 4 personen

De vierkante 4 personen eettafel kan juist wel perfect tegen de muur worden geplaatst. Je kunt op die manier aan 3 zijden stoelen plaatsen en wanneer je met meer personen eet, kun je de vierkante tafel van de wand afschuiven. Als je de vierkante tafel even nodig hebt, kun je deze eenvoudig aan de kant schuiven in een hoek. Ook de vierkante eettafel is ideaal voor kleinere ruimtes. Deze voordelen gelden uiteraard ook voor een rechthoekige tafel.

Ovale eettafel voor 4 personen

Een ovale eettafel is misschien niet de meest ruimtebesparende tafel, maar is een absolute eyecatcher en zorgt echt voor een unieke eethoek. Net als bij een ronde tafel kun je gemakkelijk om een ovale tafel heen lopen.

De afmetingen bij een eettafel voor 4 personen

Voordat je een eettafel voor 4 personen aanschaft, is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen. In de onderstaande tabel zijn de richtlijnen te vinden voor een rechthoekige eettafel voor 4 personen. Wil je een eettafel waar eventueel 6 personen hun stoel kunnen aanschuiven? Dan is de onderste lengte en breedte ideaal. Je kunt dan meerdere stoelen aan de rechthoekige tafel schuiven zonder dat het te krap zit. 

Lengte eettafel

Breedte eettafel

Aantal personen

120 cm lang

70-80 cm breed

4 personen

140 cm lang

70-80 cm breed

4 personen

160 cm lang

90-100 cm breed

4-6 personen

Eettafel voor 4 personen bestellen bij Giga Meubel

Heb je een eettafel voor 4 personen naar wens kunnen vinden? Je kunt deze eettafel eenvoudig bestellen in onze webshop. Bij een bestelling van meer dan 100,- worden de door jou bestelde artikelen gratis op het gewenste afleveradres bezorgd. Wil je graag meer informatie over de verschillende eettafels, of ben je benieuwd naar onze stoelen? Wij hebben een fysieke winkel in Soest. Daarnaast kun je altijd contact opnemen met de webshop via de telefoon of via de mail.

Kies je filter