Eettafels voor 6 personen

Resultaten Producten 25-48 van 409

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 409

per pagina

Eettafels voor 6 personen

Een 6 persoons eettafel creëert een middelpunt waar iedereen elkaar kan ontmoeten. Als je de ruimte hebt, kies dan voor een eettafel voor 6 personen. Ook al ben je maar met z'n viertjes, een eettafel voor 6 personen biedt veel voordelen. Je hebt genoeg ruimte om met het hele gezin te ontbijten of met vrienden te dineren. Ook voor bijvoorbeeld het thuiswerken of huiswerk maken is een tafel voor 6 personen ideaal. 

6 personen eettafel in verschillende vormen en stijlen

De ruimte die je in huis hebt, is belangrijk bij het kiezen van de juiste eettafel. Daarom verkopen we bij Giga Meubel eettafels voor 6 personen in verschillende vormen en stijlen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een rechthoekige tafel, maar ook een ovale eettafel is mogelijk. Bij elke vorm van de eettafel moet je natuurlijk ook weer rekening houden met andere afmetingen en de ruimte die je nodig hebt om de tafel heen. 

De afmetingen bij een eettafel voor 6 personen

Voordat je een eettafel voor 6 personen aanschaft, is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen. In de onderstaande tabel zijn de richtlijnen te vinden voor 6 personen. Wil je een eettafel waar eventueel 8 personen kunnen aanschuiven? Dan is de onderste lengte en breedte ideaal. Je kunt dan meerdere stoelen aanschuiven zonder dat het te krap zit. 

Lengte eettafel

Breedte eettafel

Aantal personen

160 cm lang

90-100 cm breed

4-6 personen

180 cm lang

90-100 cm breed 

6 personen

200 cm lang

100 cm breed 

6 personen 

220 cm lang 

100 cm breed 

6 personen

240 cm lang

100 cm breed

6-8 personen

Een eettafel voor 6 personen kopen bij Giga Meubel 

Wanneer je een eettafel voor 6 personen naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van €100,- of meer!  Wil je de tafel het liefst met eigen ogen zien? Dat snappen we! Neem in dat geval eens een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter