Gouden tafels

Resultaten Producten 49-72 van 205

per pagina

Resultaten Producten 49-72 van 205

per pagina

Gouden tafels

Heb jij behoefte aan wat glamour in je interieur? Een gouden tafel geeft jouw huis precies de boost die het nodig heeft. Giga Meubel heeft een ruim aanbod met veel verschillende gouden tafels. Kies bijvoorbeeld voor een gouden eettafel, bijzettafel of trolley om de show te stelen in je interieur. 

Gouden tafels stylen

Combineer je gouden tafel met zwarte elementen voor een chique uitstraling. Voor een frisse uitstraling kun je goud het beste combineren met witte elementen. Wil je een industriële look creëren met je gouden tafel? Kies dan voor een combinatie met betonnen elementen. 

Gouden bijzettafels

Een gouden bijzettafel is ideaal als je een subtiele gouden touch in je interieur wilt. Je kunt kiezen voor een volledig goud model of een bijzettafel met een goud randje of gouden poten. Er zijn talloze keuzes zodat je kunt kiezen voor jouw persoonlijke favoriet. 

Gouden tafels kopen bij Giga Meubel

Heb je je favoriete gouden tafel gevonden? Bestel je item dan snel en gemakkelijk in onze webshop. Bestel jij voor 100,- of meer? Dan worden jouw items helemaal gratis verzonden! Profiteer dus snel van onze scherpe prijzen en gratis verzendkosten. Wil je onze gouden tafels toch liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@gigameubel.nl

Kies je filter