Rechthoekige tafels

Resultaten Producten 25-48 van 518

per pagina

Resultaten Producten 25-48 van 518

per pagina

Rechthoekige tafels

De populairste en vrijwel bekendste vorm tafel is de rechthoekige eettafel. De rechthoekige tafel kent meerdere voordelen. Dit tijdloze model maakt een avond met vrienden en familie, ouderwets gezellig! Een fijne tafel in huis mag zeker niet ontbreken. Daarnaast zijn rechthoekige tafels in verschillende formaten te verkrijgen, hierdoor zit er altijd wel een geschikte maat tussen die past in jouw huis. 

Verschillende soorten rechthoekige tafels

Rechthoekige tafels, in ons assortiment vind je tal van verschillende soorten. Van rechthoekige salontafels om jouw zithoek compleet te maken tot een stijlvolle rechthoekige sidetable die erg functioneel zijn. Wat jouw voorkeur ook is, met een rechthoekige tafel zit je altijd goed. Deze vorm past in vrijwel elk interieur en zijn gemaakt van diverse materialen. Houd je van een industriële woonstijl? Ga dan voor een metalen rechthoekige tafel. Meer fan van een landelijke interieurstijl? Bekijk dan onze houten tafels.

 

Wil je meer weten over welke vorm eettafel er in jouw ruimte past? Lees alles over de verschillende vormen eettafels in deze blog.

Stijl een rechthoekige tafel

De meeste rechthoekige tafels hebben een groot formaat en bieden ruimte voor spullen. Of het nu een bureau is waar je je werk gear kwijt kunt in lades, of een salontafel waar je een mooi dienblad kunt stallen met sfeervolle kaarsen. Tafels zijn ontzettend leuk te stijlen. Je kunt iets van jezelf terug laten komen waardoor elke tafel een uniek uiterlijk krijgt. Je doorbreekt de strakke lijnen van een rechthoekige tafel met een toffe ronde vaas of andere accessoires. Door deze vorm vaker te laten terugkomen in je interieur vorm je een geheel in je woning. Denk bijvoorbeeld aan een rechthoekige eettafel in combinatie met een rechthoekige salontafel. 

Rechthoekige tafels bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte rechthoekige tafel gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 100,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze tafels in verschillende stijlen te zien. Daar staan onze interieurspecialisten voor je klaar om je te helpen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Kies je filter