Vierkante salontafels

Vierkante salontafel

Jouw zithoek is niet compleet zonder een salontafel. Naast de praktische functie van een salontafel biedt het ook vele mogelijkheden voor een stijlvol item. Bij Giga Meubel hebben we een ruim assortiment salontafels. Houd je van een industriële stijl?  Naast vierkante salontafels vind je bij Giga Meubel ook veel ronde en rechthoekige modellen. Zit de perfecte salontafel voor jou er niet tussen? Bekijk dan eens ons hele assortiment salontafels en tafels

Stijl een vierkante salontafel 

Een salontafel is niet alleen handig om spullen op te bergen maar geeft ook sfeer aan jouw woonkamer. Zo kan je eindeloos variëren met de aankleding van jouw salontafel met diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een plateau vol gezellige kaarsen en waxinelichthouders of een stapel van jouw favoriete tijdschriften. Met een vierkante salontafel kun je alle kanten op, varieer met verschillende hoogtes voor een speels effect. 

Vierkante salontafel bestellen bij Giga Meubel

Heb je de perfecte vierkante salontafel gevonden? Bestel deze gemakkelijk online op gigameubel.nl. Profiteer nu van onze gratis verzending bij een bestelling vanaf 50,-. Wil je de items liever eerst nog even met eigen ogen bekijken? Geen probleem! Bezoek één van onze showrooms om onze kasten in verschillende stijlen te zien. Daarnaast zijn de interieurspecialisten tot jouw beschikking om je te helpen. Met een winkeloppervlakte van 1200 m2 in Soest en 1500m2 in Wommelgem heb je genoeg keuze om jouw woning volledig naar wens in te richten en inspiratie op te doen. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of bel naar een van onze collega’s op telefoonnummer 035 - 879 60 32.