Vierkante tafels

Resultaten Producten 73-96 van 183

per pagina

Resultaten Producten 73-96 van 183

per pagina

Vierkante tafels

Vierkante tafels, eens wat anders dan een ronde of rechthoekige tafel. Een vierkante tafel is een eigentijdse tafel waarmee gezelligheid voorop staat. Iedereen zit op gelijke afstand, waardoor een vierkante tafel perfect is voor gezellige avonden. 

Verschillende soorten vierkante tafels

Vierkante tafels zijn beschikbaar in verschillende groottes. Vierkante tafels worden vaak geassocieerd met kleine tafels. Maar er zijn ook grote vierkante eettafels waar je met acht personen aan kunt zitten. Natuurlijk kun je ook voor een kleiner exemplaar gaan. Of denk aan een leuke vierkante salontafel voor bij de bank.  

 

Wil je meer weten over welke vorm eettafel het beste bij jouw woning past? Lees dan alles over de verschillende vormen eettafels in deze blog

Een vierkante tafel stylen

Door de vierkante vorm heb je geen lange muur nodig in de kamer. Plaats hem als middelpunt van de kamer mooi in het midden of juist tegen de muur. Een vierkante eettafel kun je stylen naar jouw wensen. Ga voor een houten tafel en creëer een landelijk sfeer. Een vierkante tafel van metaal is perfecte voor een industriële inrichting. Door ronde accessoires toe te voegen, zoals een ronde vaas, onderbreek je de hoekige vormen van de tafel. Toch niet tevreden met de vierkante vorm? Kies dan een tafel in een rechthoekige vorm of één in een ronde vorm.

Vierkante tafels bestellen bij Giga Meubel

Enthousiast geworden door een vierkante tafel? Bestel deze gemakkelijk via onze webshop. Profiteer van onze gratis verzending bij een besteding vanaf 100,-. Toch op zoek naar een andere tafel? Kom langs in een van onze showrooms en ontdek onze tafels. Heb je verder nog vragen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte tafel.

Kies je filter