Vitrinekast Jessey Zwart - Giga Meubel

429,00
In bestelling
Te bezichtigen in: Soest

Op zoek naar een industriële vitrinekast? Misschien is Vitrinekast Jessey iets voor jou! Vanwege de vele glazen ramen vanuit elke hoek een mooie invalshoek op al jouw tentoongestelde pronkstukken.

Vitrinekast Jessey Zwart
Bij Giga Meubel zijn we groot fan van industriële kasten, dat kwam waarschijnlijk al naar voren.Naast de praktische functie heeft de vitrinekast de mogelijkheid om jouw favoriete accessoires extra te benadrukken door de glazen deuren en glazen ruitjes aan de zijkant. Zo komen jouw mooiste items nog beter tot hun recht.

Vitrinekast Jessey is 72 cm breed en 190 cm hoog en heeft 4 deuren.De afstand tussen de legplanken, die over de hele breedte liggen, is 38 cm bij het zichtbare gedeelte. De ruimte achter de gesloten deuren bestaat uit één geheel en is 70 cm breed en 62 cm hoog.

Onze kasten bestaan uit een stuk en zijn dus geen bouwpakketten. De kasten zijn gemaakt van massief staal waar door de kwaliteit en levensduur gegarandeerd is.
Je hoeft hem dus alleen maar uit te pakken en op de plek te zetten en kunt gelijk genieten van deze Giga kast.

Vitrinekast Jessey Zwart kopen bij Gigameubel.nl
Enthousiast geworden over deze vitrinekast? Bestel deze dan gemakkelijk online via www.gigameubel.nl en profiteer van onze gratis verzending bij een besteding boven de 50,-
Artikelnummer 8821017
LxBxH 72x43x190cm
Aantal personen Nee
Kleur Zwart
Materiaal Glas, Metaal
Merk Giga Meubel
Met armleuning Nee
Met rugleuning Nee
Vereist montage Nee

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: Vitrinekast Jessey Zwart - Giga Meubel Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit