Dutchbone vloerkleden

Resultaten Producten 25-32 van 32

Pagina
per pagina

Resultaten Producten 25-32 van 32

Pagina
per pagina

Dutchbone vloerkleden

De kracht van een vloerkleed is dat het direct een nieuwe draai aan je inrichting kan geven. Door een Dutchbone vloerkleed toe te voegen aan je interieur, creëer je direct een warme en stijlvolle sfeer. Als je toe bent aan een nieuwe, frisse look, dan kan een Dutchbone vloerkleed een hele goede oplossing zijn. Een vloerkleed zorgt ervoor dat meubels een totaal ander karakter krijgen. Kies je voor een Dutchbone vloerkleed is een donkere tint, dan krijgt de zithoek meteen een industriële look. Wil je een lichte frisse uitstraling? Kies dan voor bijvoorbeeld een vloerkleed met lichte motieven. 

Verschillende soorten Dutchbone vloerkleden

Vloerkleden zijn erg sfeerbepalend, maar daarnaast ook zeker praktisch. Zachte vloerkleden zijn bijvoorbeeld perfect voor kinderen met verschillende leeftijden. De vloerkleden van Dutchbone zijn zacht en daarnaast laagpolig. Dit brengt voordelen met zich mee: eenvoudig schoonmaken en stofzuigen. Dutchbone heeft vele vloerkleden met prachtige prints en designs. De vloerkleden met Perzische motieven zijn en blijven een grote trend. Prachtig om deze te plaatsen onder de salontafel en bank om de zithoek compleet te maken.

Dutchbone vloerkleden online bestellen bij Giga Meubel

Wanneer je een Dutchbone vloerkleed naar wens hebt gevonden, bestel je deze gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van gratis bezorgkosten bij een bestelling van 100,- of meer! Wil je graag meer informatie over de Dutchbone vloerkleden of ben je benieuwd naar overige Dutchbone woondecoratie, lampen of meubels? Neem dan een kijkje in onze showroom in Soest of neem contact met ons op via info@gigameubel.nl.

Kies je filter