Grijze 2.5zitsbanken

Als je op zoek bent naar een grijze 2.5-zitsbank ben je bij Giga Meubel aan het juiste adres. Een grijze bank past perfect voor elke woonstijl en is in alle woonstijlen te combineren door de neutrale kleur.

Lees meer

Resultaten 7 producten

per pagina

Resultaten 7 producten

per pagina

Grijze 2.5-zitsbank

Ben je nog op zoek naar een grijze 2.5-zitsbank? Zoek niet verder want je bent bij Giga Meubel aan het juiste adres. Een bankstel neemt vaak een groot deel van je interieur in beslag en dus is het belangrijk dat het er goed uit ziet. Door de neutrale kleur van de grijze bank past deze in elke woonstijl. Bestel nu jouw nieuwe grijze 2.5-zitsbank en profiteer van de verschillende voordelen. 

Waarom een grijze 2.5-zitsbank?

In eerste instantie zou je misschien denken dat grijs een saaie kleur is. Dit is niet zo, grijs is juist een warme en veelzijdige kleur. Grijs is er in verschillende tinten. Deze grijstinten zijn ook goed met elkaar te combineren. Verder is grijs ook goed te combineren met andere kleuren zoals wit, zwart of bruin. Combineer je grijs met hout dan creëer je een warme en landelijke uitstraling. Als je grijs met staal combineert creëer je juist industriële look. 

Een grijs bankstel stylen

Vanwege de neutrale kleur van de grijze banken kun je deze gemakkelijk combineren om je eigen stijl te creëeren. Maak gebruik van verschillende accessoires zoals kussens en plaids in verschillende kleuren en patronen variëren om het bankstel een pop of colour te geven en het geheel een gezellige uitstraling te geven. Gebruik woonaccessoires zoals kandelaars, vaasjes op de salontafel en wanddecoratie aan de muur om een harmonieus geheel te creëren. Daarnaast kun je de grijze banken combineren met diverse meubels in verschillende stijlen uit ons assortiment afhankelijk van je eigen smaak.

Een comfortabele 2.5zitter

Als je op zoek bent naar ruim zitcomfort, maar een 3-zits bank te groot vindt, is een 2.5zitter de ideale uitkomst. Kies zelf de gewenste zithoogte, zitdiepte en stof die jou het optimale comfort bezorgen. Kies voor een zachte zitting om heerlijk in weg te zachten, of juist een stevige zitting, afhankelijk van je eigen wensen natuurlijk. 

Een grijze 2.5-zitsbank bestellen bij Giga Meubel 

Zoek niet langer verder en bestel nu jouw grijze 2.5-zitsbank bij Giga Meubel. Wil je het bankstel toch eerst met eigen ogen zien? Dit is zeker geen probleem. Kom langs in onze showroom om de gehele collectie te bekijken en onze interieurspecialisten staan graag voor je klaar. Of bestel de producten nu gemakkelijk online en profiteer bij een bestelling van €100,- of meer van gratis bezorgkosten. Heb je nog vragen over een 2 5 zitsbank grijs of over onze andere producten? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!

Kies je filter