Velvet 2-zitsbanken

Resultaten 16 producten

per pagina

Resultaten 16 producten

per pagina

Velvet 2-zitsbanken

Ben je op zoek naar een velvet 2-zitsbank? Bij Giga Meubel ben je aan het juiste adres voor de perfecte velvet bank. Wij hebben in onze collectie velvet banken in verschillende kleuren en van verschillende merken zoals onder andere BePureen ons eigen merk Giga Meubel. Een 2-zitsbank velvet is ideaal als hoofdbank in een kleine woonkamer of als bijbank in een grote woonkamer. Ben je op zoek naar een grotere velvet bank? Kijk dan eens naar onze velvet 3-zitsbanken, 4-zitsbanken of een velvet hoekbank. Bij Giga Meubel shop je de mooiste velvet banken. 

Velvet in je interieur

Ben jij net als wij zo’n fan van velvet? Een velvet bank is dan precies het meubel dat je zoekt. Bij velvet geldt de regel less is more. Als je je nieuwe velvet bank straks hebt staan, leg hem dan niet helemaal vol met velvet kussentjes. Deze rijke zachte stof kun je het best gebruiken als accent. Dus als je een velvet bank neerzet kun je natuurlijk wel meer velvet items in huis nemen, maar kijk hier wel mee uit. Experimenteer met het combineren van verschillende stoffen, structuren en kleuren en richt jouw paleisje helemaal naar je eigen wens in. 

Velvet

Fluweel is een zachte en luxueuze stof die vaak gebruikt wordt in meubels, kleding en decoratie. De stof heeft een unieke textuur en een rijke uitstraling, die het ideaal maakt voor een elegant interieur met een hoog zitcomfort. Velvet is een populaire keuze vanwege de luxueuze en comfortabele uitstraling die het geeft. De stof is zacht aanvoelend en warm, waardoor het ideaal is voor gebruik in meubels zoals fauteuils, kussens en uiteraard velvet banken. Velvet is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, van neutrale tinten zoals beige en grijs tot heldere kleuren zoals roze, en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere materialen en texturen. Het is stijlvol en gemakkelijk te onderhouden

Een velvet bank is ideaal met huisdieren of kinderen

Een velvet bank is makkelijk te onderhouden. Drinken geknoeid? Geen probleem, je dept het er snel vanaf en krijgt het makkelijk schoon. Daarom is een velvet bank de beste keuze voor mensen met kinderen of huisdieren. Een ongelukje zit in een klein hoekje, maar met een velvet bank is dat geen probleem. Kies een velvet bank die goed bij je levensstijl past.

Velvet banken kopen bij Giga Meubel

Wil je graag een velvet 2-zitsbank kopen, maar weet je niet precies welke velvet bank het beste in jouw ruimte past? Onze interieurspecialisten helpen je gelukkig met het uitzoeken van de fluwelen bank naar jouw wens! Met persoonlijk interieuradvies kan je binnen no time de perfecte fluwelen bank kiezen. Shop in onze webshop of kom langs in onze showroom. Heb je nog vragen over de velvet banken? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!

Kies je filter