Bruine banken

Waarom een bruine bank?

Een bruine bank is altijd goed. Het bruin zorgt voor een stoere uitstraling. Het is natuurlijk belangrijk dat je een bank kiest waar je jaren plezier van hebt maar het combineren van de bank met de rest van je inrichting is misschien nog wel belangrijker. Houd je van een stoere en robuuste inrichting? Neem dan een kijkje bij onze Industriële banken. Bij Giga Meubel hebben we interieurspecialisten die je kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte bruine bank voor in jouw huis. Wij hebben een uitgebreid aanbod en ruime keuze in bruin gekleurde bankstellen en materialen, dus voor ieder wat wils.  

Kom langs in één van onze showrooms

In onze showrooms kun je de verschillende stijlen met jouw eigen ogen bekijken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een prachtige Dutchbone Hocker Bar Velvet Goud Bruin. Velvet is namelijk helemaal de stof van deze tijd. De stalen poten zorgen voor veel stevigheid. Past deze bank toch niet helemaal bij je? Geen probleem, wij hebben Bar Hocker Velvet verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Een groot assortiment aan banken op voorraad

Bekijk het gehele assortiment van Giga Meubel online in onze webshop of kom gezellig langs in één van onze showrooms. Bestel nu gemakkelijk en snel je favoriete bank online met gratis levering bij jou thuis. Heb je nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!