Groene banken

Waarom een groene hoekbank?

Met een groen hoekbank heb je een ware eyecatcher in huis! Een bank bepaalt de sfeer in huis en groene banken zijn echt een statement. Een hoekbank is ideaal om kleine ruimtes in te richten en toch genoeg zitplaatsen te creëren. Daarnaast kun je heerlijk onderuithangen op je hoekbank en loungen. Het is natuurlijk belangrijk dat je een bank kiest waar je jaren plezier van hebt maar het combineren van de bank met de rest van je inrichting is misschien nog wel belangrijker. De groene hoekbanken passen bij een industriële inrichting. Houd je hiervan? Neem dan een kijkje bij onze industriële meubels. Bij Giga Meubel hebben we interieurspecialisten die je kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte groene bank voor in jouw huis. Wij hebben een uitgebreid aanbod en ruime keuze in groen gekleurde bankstellen en materialen, dus voor ieder wat wils. 

Kom langs in één van onze showrooms

In onze showrooms kun je de verschillende stijlen met jouw eigen ogen bekijken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een prachtige Woood Bean Hoekbank Army. Past deze bank toch niet helemaal bij je? Kies dan voor deze bank in een andere kleur of van een ander materiaal. 

Een groot assortiment aan banken op voorraad

Bekijk het gehele assortiment van Giga Meubel online in onze webshop of kom gezellig langs in één van onze showrooms. Bestel nu gemakkelijk en snel je favoriete bank online met gratis levering bij jou thuis. Heb je nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!