Zwarte banken

Waarom een zwarte bank?

Een zwarte bank is altijd goed. Het zwart zorgt voor een stoere uitstraling. Je krijgt helemaal zin om de komende paar uur door te brengen op de bank. Het is natuurlijk belangrijk dat je een bank kiest waar je jaren plezier van hebt maar het combineren van de bank met de rest van je inrichting is misschien nog wel belangrijker. Houd je van een stoere en robuuste inrichting? Neem dan een kijkje bij onze Industriële banken. Bij Giga Meubel hebben we interieurspecialisten die je kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte zwarte bank voor in jouw huis. Wij hebben een uitgebreid aanbod en ruime keuze in zwart gekleurde bankstellen en materialen, dus voor ieder wat wils. 

Kom langs in één van onze showrooms

In onze showrooms kun je de verschillende stijlen met jouw eigen ogen bekijken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een prachtige Bank Joas Velvet 3-zits. Velvet is namelijk helemaal de stof van deze tijd. De combinatie van zacht velvet en de stoere poten zorgen voor een speelse twist in de woonkamer. Is deze bank toch iets te groot en past hij niet helemaal bij je? Kies dan voor een 2-zitsbank of een 2.5-zitsbank. 

Een groot assortiment aan banken op voorraad

Bekijk het gehele assortiment van Giga Meubel online in onze webshop of kom gezellig langs in één van onze showrooms. Bestel nu gemakkelijk en snel je favoriete bank online met gratis levering bij jou thuis. Heb je nog vragen? Bel gerust naar 035 - 879 60 32 of stuur een mail naar info@gigameubel.nl. Wij helpen je graag!