Dutchbone banken

Resultaten 23 producten

per pagina

Resultaten 23 producten

per pagina

Dutchbone bank 

De banken van Dutchbone zijn robuust, industrieel en retro. Het merk laat zich inspireren door alle landen op de wereld. De ontwerpsters ontdekten tijdens het reizen steeds weer nieuwe materialen en designs. De banken van Dutchbone passen in elk soort woonstijl. Of je nu in een appartement, rijtjeshuis, boerderij of woonboot woont, de banken van Dutchbone passen overal bij. Naast banken heeft Dutchbone nog veel meer meubels en accessoires

Even bijkomen

Heerlijk, s ’avonds van werk thuiskomen en even lekker op de bank neerploffen. Met de banken van Dutchbone zit je zeker goed. Zet er een leuke hocker bij en ga voor het maximale comfort. Geef je bank nog net wat meer gezelligheid en leg er nog wat leuke kussentjes neer. 

Maak het gezellig

De banken van Dutchbone zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren. Van 2- tot 4-zitsbanken en van velvet tot leren banken. Naast normale banken heeft Dutchbone ook prachtige hoekelementen voor een riante hoekbank. Ruil je standaard stoelen in je eetkamer in voor een stoere eetbank van Dutchbone, maak hem gezellig door er een leuk kleedje overheen te leggen. Zo creëer je een gezellige sfeer.

Bestel Dutchbone banken bij Giga Meubel

Heb jij je ideale bank gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk online in onze webshop. Geniet van onze laagste prijsgarantie en snelle levering. Bij een bestelling boven de 100,- word je bestelling helemaal gratig bezorgd. Nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op via de mail of je kunt ons vellen op het telefoonnummer 035 - 897 60 32. Wij helpen je graag verder.

Kies je filter