BePure Statement 1-zits Element Suedine Zwart

449,00
In bestelling (verwacht: 30-07-2021)
Praktisch, robuust 1-zits element
Zwart suedine (100% PES) uit gerecyclede PET-flessen
Uitbreidingselement voor de Statement hoekbank, 4-zits bank en 4-zits xl bank
H 77 x B 79 x D 93 cm

Is de Statement hoekbank, de 4-zits bank of de 4-zits xl bank niet groot genoeg? Dit Statement 1-zits element is dan de perfecte uitbreiding voor deze banken. Geef net dat stukje éxtra ruimte. Dit Statement 1-zits element uit de collectie van het Nederlandse merk BePureHome is puur en stoer.

Statement heeft een zithoogte van 45 cm, een zitbreedte van 83 cm en een zitdiepte van 63 cm. De poten hebben een hoogte van 18,5 cm en zijn vervaardigd uit zwart gelakt berkenhout. De beugels om dit 1-zits element te bevestigen aan de Statement hoekbank, 4-zitsbank of 4-zits xl bank dienen zelf gemonteerd te worden.

De suedine stof is 100% polyester en wordt gemaakt uit gerecyclede PET-flessen. Deze unieke technologie, zorgt voor een duurzame en prachtige stof. De garen van gerecycled materiaal gecombineerd met de praktische EASY CLEAN-functionaliteit zorgen ervoor dat vlekken beter kunnen worden verwijderd. Van 37 gerecyclede PET-flessen wordt één meter stof gemaakt. Het hele productieproces is minder schadelijk voor het milieu.

Let op: Dit betreft een uitbreidingselement voor Statement. Dit 1-zits element kan dus niet op zichzelf geplaatst worden de ruimte.
Plaats bij harde vloeren viltglijders onder de poten. Dit voorkomt beschadigingen aan de vloer.
Artikelnummer 378680-17
LxBxH 77x72x93cm
Aantal personen Nee
Kleur Zwart
Merk BePure
Met armleuning Nee
Met rugleuning Nee
Vereist montage Ja
Gewicht 21 kg

Schrijf je eigen review

Je plaatst een review over: BePure Statement 1-zits Element Suedine Zwart Hoe waardeer je dit product?:
Productprijs
Bestelling
Kwaliteit