Advies 5 mei 2021

De 5 stappen tijdens het kopen van nieuwe meubels

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Veel mensen weten niet waar zij moeten beginnen in de zoektocht naar een nieuwe eetkamer. Wil je een stijlvolle eetkamer, heb je liever een functionele eetkamer of toch liever een combinatie van beide? In deze blog nemen we je mee vanaf het moment dat je de behoefte hebt om de eetkamer te veranderen tot alles in de eetkamer staat! 

Waar moet je beginnen met zoeken naar eettafels?

Steeds vaker worden verschillende soorten social media zoals Instagram en Pinterest gebruikt in de zoektocht naar nieuwe meubels. Giga Meubel deelt veel foto’s van klanten. Zeg nou zelf, waar kan je nou meer inspiratie opdoen dan de foto’s waarin je de eetkamers van anderen ziet? Naast de klantenfoto’s is het ook verstandig om te achterhalen welke stijlen er zijn en wat bij jou past! 

Een industriële, robuuste of Scandinavische eettafel, Giga Meubel heeft een ruim aanbod uit de eigen collectie. Daarnaast hebben merken zoals By-Boo, Zuiver en Richmond veel verschillende soorten stijlen waardoor je bij Giga Meubel altijd goed zit! Heb je bepaald welke stijl het gaat worden? Denk dan na over de vorm van de eettafel. Kies een vorm die in de ruimte past en functioneel is. Met een rechthoekige of vierkante eettafel kan je meer ruimte innemen dan een ronde of ovale eettafel. Daarentegen maken ronde en ovale eettafels een gesprek centraal en gezellig waarbij er gemakkelijk mensen aanschuiven!

Waar moet je beginnen met zoeken naar eettafels?

Waar let je op tijdens het vergelijken van eettafels?

Nu je weet wat je wil op het gebied van eettafels kan je beginnen met vergelijken. Belangrijk is dat je voldoende informatie krijgt over het product. Niet alleen de lengte en de breedte, maar ook de hoogte van de eettafel is belangrijk. Een valkuil is dat de zithoogte van de eetkamerstoelen niet aansluit op de eettafel. Giga Meubel heeft een ruim assortiment aan eetkamerstoelen in verschillende stijlen en maten. Houd je liever je eigen eetkamerstoelen? Let dan goed op de hoogte van de eettafel zodat je de eetkamerstoelen eronder kan schuiven! Naast de afmetingen is het materiaal en gewicht ook van belang. En hoe fijn is het als de eettafel weinig tot geen montage vereist? Giga Meubel wil alle vragen van de klant wegnemen en belangrijke punten benoemen zodat je direct duidelijkheid hebt! Verder is het ook prettig om te weten wat de levertijd is voordat je jouw favoriet in huis hebt. Is de levertijd onduidelijk? Stuur gerust een berichtje via de chat op onze website en onze klantenservice zal zo snel mogelijk reageren!

Het kopen van nieuwe meubels

Na het lezen van de positieve online recensies ben je eigenlijk al overtuigd, dit wordt jouw eyecatcher in de eetkamer. Toch wil je de eettafel nog één keer in het echt aanschouwen voordat je de aankoop doet. Bij aankomst in onze winkel word je vriendelijk begroet door het personeel en kan je rustig de eettafel bekijken. Ben je benieuwd of de hoogte van de eettafel past bij de eetkamerstoelen die je al thuis hebt staan? Giga Meubel heeft een groot assortiment waarbij je natuurlijk passende eetkamerstoelen kan aanschuiven om het juiste gevoel te krijgen. Heb je nog vragen? Geen probleem! Ons winkelpersoneel kan je alles vertellen over de meubels die aanwezig zijn in de showroom of online te vinden zijn. 

Het kopen van nieuwe meubels

De levering

Nu je definitief hebt gekozen voor de nieuwe industriële eettafel van Giga Meubel begint het leveringsproces. Je kan nu lekker genieten en uitkijken naar je nieuwe eettafel terwijl wij zo snel mogelijk voor je aan de slag gaan. We beginnen in onze fabrieken met het duurzaam produceren van de eettafel! Na het inpakken en verschepen van onze eettafels komt de eettafel aan in ons magazijn. Ondertussen hebben wij contact en kan je een afspraak maken wanneer de eettafel geleverd wordt. 

Genieten met familie en vrienden

De eettafel staat na het monteren van de poten en is direct de eyecatcher van je eetkamer. Samen met de eetkamerstoelen kan je heerlijk genieten van je nieuwe eettafel. Borrelen met vrienden of met het gezin samen genieten van het avondmaal, de eettafel is niet alleen heel stijlvol maar ook nog eens functioneel. 

Het bestellen van eettafels bij Giga Meubel

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen of wil je meer informatie over het bestellen van meubels bij Giga Meubel? Laat het ons vooral weten. We staan graag voor je klaar! Bel ons: 035-8796032 of mail naar info@gigameubel.nl

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!