Advies 1 april 2022

Hoe pak je een kast uit? Wij leggen het je uit!

Door A photo of Giga Meubel Giga Meubel  van Giga Meubel

Wanneer je nieuwe meubels hebt gekocht zijn deze vaak goed ingepakt. Hoe pak je meubels nou goed uit? Wij vertellen jou hoe je nieuwe meubels het beste kan uitpakken. 

Een kast wordt altijd goed verpakt bezorgd. Hoe begin je met uitpakken? Pak een kast altijd uit met zijn tweeën. Het is handig om een stanleymes te pakken en daarmee de doos open te snijden, doe dit netjes en schuif je mes niet te ver uit. Daaronder zit meestal een laag met schuim of bubbelplastic. Ook deze snij je voorzichtig open om het te kunnen verwijderen. Hierna verwijder je de beschermplaat. Er zitten ook altijd onderdelen in de doos. Vergeet deze er niet uit te halen. Het zit altijd in een zakje. Het gaat dan bijvoorbeeld om schroefjes.

Is de kast helemaal uitgepakt dan zet je de eventuele pootjes eronder. Ook duw je de rubbers van de kast op de goede plek, Schuif de kast nooit over de grond, want hiermee krijg je krassen. Til de kast dus altijd op met zijn tweeën. Zet de kast op de plek waar je hem wilt hebben en voila je hebt de kast netjes uitgepakt! Neem de kast als laatste nog af met een vochtige doek. Je moet natuurlijk nog wel even het verpakkingsmateriaal opruimen. Gooi het karton niet weg, want als je de kast wilt terugsturen moet dit in de originele verpakking.

Heb je dit allemaal gedaan dan kan de styling van de kast beginnen! Voor stylingtips kan je ook altijd onze instagram pagina en tiktoks bekijken. Dit geeft je vast en zeker inspiratie! 

 

Speciaal voor jou hebben we onderstaand instructievideo gemaakt om het nog gemakkelijker te maken!

Deel dit artikel

Laatste meubel trends, inspiratie & tips!