Romantische en landelijke babykamer

27-03-2020

Hoewel ik voor de derde keer zwanger ben en dus al een babykamer had die in principe klaar was voor gebruik, besloten we toch om ook deze keer weer aan de slag te gaan met het maken van een nieuwe look! 

babykamer

Lees meer

Haal de lente in huis!

20-03-2020

Heb jij ook zo’n zin in de lente? Met je gezicht in de zon op een beschut plekje op het terras of in je tuin. Genieten van al het groen wat weer tevoorschijn komt en van de vogels die zich van hun beste kant laten horen.  Met een ander kleurtje op je muur haal je dit buitengevoel ook naar binnen. Lees snel verder voor tips en inspiratie!

Lees meer

Breng weer warmte in huis!

15-10-2019

Ik merk aan mijzelf dat als de herfst en de wintermaanden er weer aan komen ik mijn interieur wil veranderen. Er moet weer warmte en gezelligheid ons huis in! Maar hoe breng je die warmte in huis?

banner

Lees meer

My style

03-09-2019

Hoe ik de style Bohémian,  Botanical en een beetje industrieel mix? Nou zo dus! Het begint met plaatjes verzamelen, ik doe dit vooral via Instagram en Pinterest. Ik sla ze op en maak een collage en een wishlist van spullen die ik graag zou willen en/of zelf zou kunnen maken. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

banner

Lees meer

Industriële kasten zijn helemaal van nu

10-07-2019

Mijn interieur heeft vele interieurstijlen door elkaar heen maar als ik één duidelijke interieurstijl bij mij moet benoemen dan is het toch wel industrieel. Ik hou er nou eenmaal van. Langzaamaan zijn wij ons interieur nog verder aan het industrialiseren (is dat een woord?!). Alle kasten worden vervangen door industriële kasten en daarin is de keuze tegenwoordig zo groot dat ik dacht: Laat ik daar eens een blog over schrijven. 

banner

Lees meer

De interieur trend van 2019: Zwart

26-04-2019

De afgelopen jaren was pastel één van de populaire kleur trends in het interieur. Zachte groene tinten als "Early dew" of  het roze "Heart Wood" zagen we terug op vele muren. Maar anno 2019 is daar een pittige tegenhanger bijgekomen namelijk zwart! En dat is precies wat we nodig hadden! Meerdere kleuren pastel kunnen op een gegeven moment bij elkaar wat zoet gaan lijken. Een zwart accent kan dit patroon doorbreken.

Lees meer

Keeponstyling: Mijn voorstel blog!

29-03-2019

Ik ben Annemarie Poorter en ik woon met mijn 4 kinderen en man in de stad Groningen.
Ondanks dat we een druk gezin zijn, houden mijn man en ik erg van verbouwen. Een nieuwe badkamer, behangetje, kleurtje op de muur, of een kinderkamer wissel, wij draaien onze hand er niet voor om!


Lees meer

DIY: Organizer Voor In De Keuken

27-08-2017

Organizers voor in de keuken bestaan er in allerlei soorten en maten. Een leuke organizer voor de rondslingerende aluminium- en huishoudfolie kon Linda echter nergens vinden. En daarom besloot ze om er zelf eentje te maken! Ben jij benieuwd hoe zij deze organizer maakt? Lees dan snel deze DIY blog van @LiefsLinda12345!

Lees meer

GIGA GUEST: DIY van Danielle: Maak een textielposter

07-06-2017

Een leuke DIY van Danielle. Nu het weer een stuk lekkerder is, kunnen we ook weer lekker buiten zitten. Dus de tuin een beetje summer-proof maken mag wel. Een leuk detail voor in de tuin: een textielposter. Laat Danielle ons nu precies uitleggen hoe we dit kunnen doen. Enjoy reading it! @danielleduijn

Lees meer

GIGA GUEST: DIY met Rianne

17-02-2017

Deze keer geeft Rianne van @aarnsrianne jullie een aantal super leuke DIY-tips voor dit weekend, zodat jullie lekker aan de slag kunnen en niet stil hoeven te zitten. 

Lees meer

GIGA GUEST: Het Kleinste Kamertje Van Anne Marije

20-07-2016

Hoe stijl je nou precies het kleinste kamertje in huis? Het kleinste kamertje?! Yep, de wc. Anne Marije van @wonenaandemadelief heeft voor jullie een aantal belangrijke en leuke tips op een rijtje gezet. Weer eens wat anders dan alle woon- en slaapkamers die al langs zijn gekomen. 

Lees meer

GIGA GUEST: Ilse's Underlayment Inspiratie

18-05-2016

Het toevoegen van underlayment in je interieur, het is helemaal hip tegenwoordig. Onbehandeld hout gebruiken kun je op verschillende manieren doen en Ilse heeft voor jullie een paar leuke ​ideeën op een rijtje gezet. Je leest ze hier. 

Lees meer

GIGA GUEST: Binnenkijken bij Helga

27-12-2015

Helga is beginnend blogger en hoopt jullie de komende tijd te inspireren! Ze wil vooral uniek zijn en zichzelf onderscheiden van de massa. Ze combineert graag de Scandinavische stijl met vintage en is gek op schuiven!

Lees meer

GIGA GUEST: Dipty Industrieel Wonen

16-06-2015

Vorige week introduceerden we Michelle van Dipty Wonen. Deze week heeft zij een inspirerende blog geschreven met het thema 'Industrieel Wonen'. Hier staan haar favoriete industriele items in. Daar worden wij heel blij van!

Lees meer