In de spotlights

19-02-2020

Je kunt al weer goed merken dat het langer licht blijft. Fijn hè? In ons interieur is licht ook heel belangrijk. Met een goed verlichtingsplan kun je jouw interieur van z’n mooiste kant laten zien.  Veel mensen hebben moeite met het kiezen van de juiste verlichting. Jij ook? In mijn blog geef ik je wat tips over de juiste belichting.

Lees meer

Het servies creëert gezelligheid

11-02-2020

Er komen geregeld vrienden bij ons eten. Het koken laat ik dan aan mijn vriend over terwijl ik mij graag bezighoud met het dekken van de tafel. Dit creëert eveneens een stuk sfeer naar mijn mening. Kleur is daarbij meestal een leidende factor. Sterker nog, wij bezitten bijvoorbeeld geen witte servies set.

 

Lees meer

Vloerkleden, praktisch of decoratief?

03-02-2020

Ik hou enorm van vloerkleden en verander ook regelmatig van vloerkleed. In de winter hou ik van de warmte aan je voeten, de gezelligheid en het huiselijke wat een vloerkleed heeft. In deze blog zal ik je meenemen in de wereld van vloerkleden. 

banner

 

Lees meer

Back to white

28-01-2020

Van zwart naar wit, een kleine verandering, veel werk maar wat een gigantische verschil het kan geven! In deze blog laat ik jullie zien waar ik de laatste weken druk mee ben geweest.

banner

Lees meer

Interieurtrends van 2020

21-01-2020

Interieurtrends van 2020

Volg je de trends op interieurgebied en ben je benieuwd naar wat je te wachten staat in 2020? Wil je jouw huis stylen volgens de nieuwste trends? Lees dan snel verder!

Banner

Lees meer

Winterse knusheid in huis

14-01-2020

Herinrichten

Ik maak me absoluut schuldig aan het regelmatig switchen van grote en kleine meubelstukken in huis. De kleuren zinnen me dan niet meer, de opstelling moet anders of het seizoen verandert simpelweg. Nu de kerstboom weer de deur uit is, en naar mijn mening daarmee een hoop gezelligheid, probeer ik de woonkamer op een andere manier knus aan te kleden. En dan het liefst subtiel.

Banner

Lees meer

De woonkleuren van 2020

06-01-2020

Gaan we veel “nieuwe” kleuren zien?

Een nieuw jaar met nieuwe woontrends en nieuwe plannen! De kerstboom is weer het huis uit, de kerstdecoratie weer naar zolder en we veranderen ons interieur weer. Herkenbaar? Ik denk het wel! Zelf hebben wij ook allemaal plannen om onze eetkamer te veranderen. Er komt een nieuwe print op de muur, we gaan de houten vloer in dat gedeelte van het huis wit verven en willen zelf een brede vensterbank maken over de hele breedte van de kamer. Het blijft namelijk wel mijn kamer vol planten. Ondanks dat er nu een zwart/wit print op de muur zit die ik ook nog steeds prachtig vind kiezen we nu toch voor meer kleur.

Banner

Lees meer

De blijvende trend

30-12-2019

De kerstboom eruit, en het groen weer in huis! Het is toch altijd weer een beetje kaal in huis als de kerstboom en de kerstversiering weer weg zijn. Ook al ben ik elke kerst wel binnen 30 minuten klaar met versieren, ik heb altijd een touch of christmas bij ons thuis zoals jullie al lazen in mijn vorige blog. Maar toch mis je dan weer iets in huis. Dus ik ga aan de slag met groen, zowel planten en gedroogde bloemen en bladeren, de trend van 2020.

Banner

Lees meer

Een toast op het nieuwe jaar!

24-12-2019

Het eind van 2019 is in zicht. Tijd om de balans op te maken. In mijn laatste blog van dit jaar kijk ik nog even terug naar wat was en is geweest, maar wil ik vooral vooruitkijken naar mijn uitdagingen voor 2020. Ik heb er zin in!

Banner

Lees meer

Tijd voor een nieuwe klok

17-12-2019

Ik heb eigenlijk altijd een haat-liefde relatie gehad met het begrip ‘tijd’ en dus ook met klokken, horloges en wekkers. Vooral aan die laatste heb ik weinig goede herinneringen. Toe ik jonger was had ik zo’n ouderwets model, met van die bellen. Een lawaai dat die maakte! Maar goed, het gaat me er vooral om dat alles zo snel voorbijgaat en ik de tijd af en toe dus zou willen stilzetten. Realistisch gezien zou dit alleen maar chaos veroorzaken. Conclusie: er moet gewoon een klok in mijn omgeving aanwezig zijn.

banner

Lees meer

Een tafel in kerstsfeer!

10-12-2019

Elk jaar weer begin ik in oktober al met ideetjes opdoen voor ons kerst interieur. Ik vind het leuk om accessoires zelf te maken en om het elk jaar weer net even wat anders te hebben. Begin december is het dan eindelijk zover en haal ik de kerstdecoratie van zolder en ga ik inventariseren wat ik allemaal heb en ga gebruiken dit jaar. In deze blog gaan we het hebben over de vraag 'hoe verander je je eettafel tijdens de kerstdagen in een mooie kersttafel?' Lees je mee?

banner

Lees meer

Donkeren dagen voor de kerst

02-12-2019

Donkere dagen voor de kerst! Dat betekent dat we het huis langzaam aan gaan omtoveren tot een winter wonder land. Ik moet dit jaar toch echt even wachten totdat Sint-Nicolaas weer op weg is naar Spanje. Ook al snapt Liv het nog niet helemaal, maar toch voor het idee.

In deze blog laat ik jullie zien wat mijn ideeën zijn met kerst dit jaar en ik hoop jullie daarmee te inspireren, we eindigen deze blog met een paar simpele DIY’s.

banner

 

Lees meer

Zuiver tomorrow's design for todays interior

26-11-2019

Caroline van Velze is creatief directeur van het trendy Nederlandse meubelmerk Zuiver en tevens oprichter en mede-eigenaar van de Zuiver bv groep, waar ook de interieurmerken Dutchbone en Bold Monkey onder vallen. Ondanks haar drukke agenda heeft ze tijd voor mij willen vrijmaken. Lees het interview wat ik met haar had!

banner

Lees meer

Groene vingers of fake planten

19-11-2019

Tja groene vingers, die heb ik dus helaas niet. En ik vraag me af hoe dat eigenlijk kan aangezien mijn ouders daar altijd met veel plezier serieus mee bezig zijn, en met succes.  Evengoed ben ook ik fan van bloemen en planten, vooral verwerkt in het interieur. Maar hoe dan?

banner

Lees meer

Onze eetkeuken!

11-11-2019

Onze eetkeuken, praktisch en gezellig! Onze keuken is en aparte ruimte in het huis en ook daar hebben we plek voor een eethoek. Als we gewoon met z’n vijfen als gezin thuis zijn eten we altijd in de keuken. Kijk je snel mee?

banner

Lees meer

Do it yourself

05-11-2019

Zijn jullie ook een beetje creatief? Ik heb een aantal leuke, simpele en vooral dingen die je een 2e leven kan geven Diy’s op een rijtje gezet voor jullie! Kijk je snel mee?

banner

Lees meer

Een fijne werkplek thuis

28-10-2019

Wil je na de file naar je werk rijden, dan start je ’s morgens eerst thuis op.  Of werk je ‘s avonds thuis nog een paar uur door, omdat je eerder naar huis bent gegaan om de kinderen uit school te halen? Misschien werk je als zzp'er wel altijd vanuit huis? Werktijden en werkplekken worden steeds flexibeler. Hoe fijn is het dan om een eigen werkplek thuis te hebben? In deze blog geef ik je tips hiervoor.

banner

Lees meer

Rotan is hot

22-10-2019

Ik kan me nog goed herinneren dat we vroeger thuis verschillende rotanmeubels hadden, zowel binnen als buiten. Niet allemaal per se mijn smaak maar absoluut gezellig. Toen ik een jaar of 14 was en mijn interieurkriebels begonnen, besloot ik dat er 2 (moderne) rotanstoeltjes moesten komen voor op mijn slaapkamer. En zo geschiedde het. Het mag duidelijk zijn, ik heb een zwak voor rotan. En laat dit materiaal nu net weer (of moet ik zeggen nog steeds) trendy zijn.

banner

Lees meer

Breng weer warmte in huis!

15-10-2019

Ik merk aan mijzelf dat als de herfst en de wintermaanden er weer aan komen ik mijn interieur wil veranderen. Er moet weer warmte en gezelligheid ons huis in! Maar hoe breng je die warmte in huis?

banner

Lees meer

Volop inspiratie op de vt-wonen en designbeurs 2019

08-10-2019

Dit jaar heb ik voor het eerst als interieurstylist de vt-wonen & designbeurs in de Rai Amsterdam bezocht. Ik ben vooral op zoek gegaan naar de trends. In deze blog vertel ik je wat mij is opgevallen en mij heeft geïnspireerd. Lees snel verder.

banner

Lees meer