Romantische en landelijke babykamer

27-03-2020

Hoewel ik voor de derde keer zwanger ben en dus al een babykamer had die in principe klaar was voor gebruik, besloten we toch om ook deze keer weer aan de slag te gaan met het maken van een nieuwe look! 

babykamer

Lees meer

Haal de lente in huis!

20-03-2020

Heb jij ook zo’n zin in de lente? Met je gezicht in de zon op een beschut plekje op het terras of in je tuin. Genieten van al het groen wat weer tevoorschijn komt en van de vogels die zich van hun beste kant laten horen.  Met een ander kleurtje op je muur haal je dit buitengevoel ook naar binnen. Lees snel verder voor tips en inspiratie!

Lees meer

Van babykamer naar peuterkamer

26-02-2020

Deze blog gaat over Liv haar slaapkamer hoe hij tot stand is gekomen en hoe hij nu is, vol met kleine tips die grote veranderingen maken en een DIY.

Van een babykamer tot echt een peuterkamer!

Lees meer

In de spotlights

19-02-2020

Je kunt al weer goed merken dat het langer licht blijft. Fijn hè? In ons interieur is licht ook heel belangrijk. Met een goed verlichtingsplan kun je jouw interieur van z’n mooiste kant laten zien.  Veel mensen hebben moeite met het kiezen van de juiste verlichting. Jij ook? In mijn blog geef ik je wat tips over de juiste belichting.

Lees meer

Back to white

28-01-2020

Van zwart naar wit, een kleine verandering, veel werk maar wat een gigantische verschil het kan geven! In deze blog laat ik jullie zien waar ik de laatste weken druk mee ben geweest.

banner

Lees meer

Tijd voor een nieuwe klok

17-12-2019

Ik heb eigenlijk altijd een haat-liefde relatie gehad met het begrip ‘tijd’ en dus ook met klokken, horloges en wekkers. Vooral aan die laatste heb ik weinig goede herinneringen. Toe ik jonger was had ik zo’n ouderwets model, met van die bellen. Een lawaai dat die maakte! Maar goed, het gaat me er vooral om dat alles zo snel voorbijgaat en ik de tijd af en toe dus zou willen stilzetten. Realistisch gezien zou dit alleen maar chaos veroorzaken. Conclusie: er moet gewoon een klok in mijn omgeving aanwezig zijn.

banner

Lees meer

Rotan is hot

22-10-2019

Ik kan me nog goed herinneren dat we vroeger thuis verschillende rotanmeubels hadden, zowel binnen als buiten. Niet allemaal per se mijn smaak maar absoluut gezellig. Toen ik een jaar of 14 was en mijn interieurkriebels begonnen, besloot ik dat er 2 (moderne) rotanstoeltjes moesten komen voor op mijn slaapkamer. En zo geschiedde het. Het mag duidelijk zijn, ik heb een zwak voor rotan. En laat dit materiaal nu net weer (of moet ik zeggen nog steeds) trendy zijn.

banner

Lees meer

Breng weer warmte in huis!

15-10-2019

Ik merk aan mijzelf dat als de herfst en de wintermaanden er weer aan komen ik mijn interieur wil veranderen. Er moet weer warmte en gezelligheid ons huis in! Maar hoe breng je die warmte in huis?

banner

Lees meer

Print en praal

16-09-2019

Wij zijn inmiddels alweer een paar weken terug van onze vakantie naar Maleisië, Borneo en Singapore. De verschillende culturen en de mooie natuur (vooral in de jungle) die samenkwamen tijdens onze reis hebben mij opnieuw geïnspireerd om anders naar ons interieur te kijken. Gelukkig ben ik niet wispelturig wat je kon lezen in mijn vorige blog. ;) Dit keer neem ik je mee in de wereld van printjes. Lees snel verder!

banner

Lees meer

My style

03-09-2019

Hoe ik de style Bohémian,  Botanical en een beetje industrieel mix? Nou zo dus! Het begint met plaatjes verzamelen, ik doe dit vooral via Instagram en Pinterest. Ik sla ze op en maak een collage en een wishlist van spullen die ik graag zou willen en/of zelf zou kunnen maken. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

banner

Lees meer

Even voorstellen: dit ben ik, Wilma!

30-07-2019

Mijn eerste blog voor Giga Meubel is natuurlijk een voorstel blog. Ik ben Wilma en ik ben één van de nieuwe gastbloggers voor Giga Meubel. Bijna 35 jaar en woon samen met mijn gezin in het hoge noorden. Na lang zoeken vonden wij in november 2017 ons droomhuis en konden daar al voor het nieuwe jaar gaan wonen. Ik woon daar samen met mijn man Wouter en onze drie jongens: Kian, Tobie en Brent. Kian is 10, Tobie 8 en Brent bijna 4 en na de vakantie gaan ze dus alle drie naar school. Omdat ik vanwege mijn gezondheid veel thuis ben is mijn interieur en het fotograferen daarvan echt een grote hobby geworden. Lees je mee?

banner

Lees meer

Hometour Elma!

17-07-2019

Weten jullie nog de zoektocht van Elma naar haar perfecte (ronde) eettafel? Vandaag een hometour in haar prachtige huis. Van een rechthoekige eettafel naar rond is spannend maar zo gaaf! banner

Lees meer

Industriële kasten zijn helemaal van nu

10-07-2019

Mijn interieur heeft vele interieurstijlen door elkaar heen maar als ik één duidelijke interieurstijl bij mij moet benoemen dan is het toch wel industrieel. Ik hou er nou eenmaal van. Langzaamaan zijn wij ons interieur nog verder aan het industrialiseren (is dat een woord?!). Alle kasten worden vervangen door industriële kasten en daarin is de keuze tegenwoordig zo groot dat ik dacht: Laat ik daar eens een blog over schrijven. 

banner

Lees meer

Aan tafel!

02-07-2019

Zoals jullie inmiddels hebben gezien in mijn vorige blog heb ik mijn nieuwe "Jim" eettafel van Giga Meubel inmiddels ontvangen. Om de tafel zo efficiënt mogelijk in te delen heb ik bewust nagedacht over de indeling van de stoelen. Mijn missie was om zoveel mogelijk mensen om de tafel te kunnen plaatsen zonder dat het te vol oogt. Lees je mee?banner

Lees meer

Zoektocht naar de perfecte eettafel

19-06-2019

Het is de plek waar we eten, de kinderen knutselen en spelletjes doen en waar we ook graag borrelen en koffie drinken. De eettafel wordt hier in huis intensief gebruikt en het is voor mijn gevoel echt zo'n item wat jaren mee gaat en waarvan je goed nadenkt over wat je wilt en overweegt wat belangrijk is.

banner

Lees meer

Waarom planten een absolute must zijn in je interieur

16-05-2019

Je kan er niet meer omheen, planten zijn populairder dan ooit. Open Pinterest of Instagram en je waant je direct in een heuse urban jungle. Deze trend is on going en hij zal voorlopig nog wel even blijven. Geen enkel probleem natuurlijk want planten zijn leuk! Vroeger konden ze nog weleens een suffig imago hebben, maar tegenwoordig zijn ze hipper dan ooit. Van groot tot klein, van bloeiend tot groen en van tropisch tot Mediterraans, planten zijn niet meer weg te denken in ons interieur. Lees je mee?

Banner

Lees meer

De interieur trend van 2019: Zwart

26-04-2019

De afgelopen jaren was pastel één van de populaire kleur trends in het interieur. Zachte groene tinten als "Early dew" of  het roze "Heart Wood" zagen we terug op vele muren. Maar anno 2019 is daar een pittige tegenhanger bijgekomen namelijk zwart! En dat is precies wat we nodig hadden! Meerdere kleuren pastel kunnen op een gegeven moment bij elkaar wat zoet gaan lijken. Een zwart accent kan dit patroon doorbreken.

Lees meer

Keeponstyling: Mijn voorstel blog!

29-03-2019

Ik ben Annemarie Poorter en ik woon met mijn 4 kinderen en man in de stad Groningen.
Ondanks dat we een druk gezin zijn, houden mijn man en ik erg van verbouwen. Een nieuwe badkamer, behangetje, kleurtje op de muur, of een kinderkamer wissel, wij draaien onze hand er niet voor om!


Lees meer

Even voorstellen: dit ben ik, Beau!

08-03-2019

Hey daar! Leuk dat je mijn eerste blog voor Giga Meubel leest! Ik ben Beau, 26 jaar oud en ik ben één van de nieuwe gastbloggers voor Giga Meubel. De komende periode zal ik elke twee weken een nieuw artikel voor jullie schrijven. Ik trap vandaag af met een artikel waarin ik mijzelf voorstel doormiddel van een aantal (interieur gerelateerde) vragen te beantwoorden. Lees je mee?

Lees meer

Een koffiehoekje in de keuken

03-06-2018

‘Koffie, koffie, lekker bakkie koffie’. Koffie, het warme drankje waar zelfs liedjes over zijn geschreven! Sommige kunnen niet ontwaken zonder en zijn soms zelfs niet aanspreekbaar voor ze hun kopje koffie hebben gehad!

Lees meer