Een dag uit het leven van onze chauffeur

12-04-2019

De wekker van onze chauffeur Henk gaat elke dag om 04:30 uur, want om 06:00 uur is hij weer bij het magazijn aanwezig. Zijn bus laadt Henk de dag van te voren. Zo kan hij direct de weg op. Maar... niet voordat hij een inspectierondje om zijn bus heeft gedaan en een bak koffie samen met zijn collega's heeft gedronken. De boterhammen gaan in de koelbox tussen de bestuurders- en de passagiersstoel. Hij is dan wel hele dagen op pad, zijn glimlach wordt er niet minder om. Henk gaat altijd met plezier naar zijn werk.


 

Lees meer

​8 redenen waarom u in 2019 moet kiezen voor Giga Meubel

06-01-2019

We krijgen vaak de vraag waarom Giga Meubel anders is dan alle andere meubelzaken. Dat is een goede vraag waar we graag wat meer over vertellen. In deze blog geven we u acht redenen waarom u moet kiezen voor Giga Meubel. Ook al hopen we dat de meubels voor zich spreken.

Lees meer

NEWS: De #IGreadyfortheleavestofalllunch 2016

12-10-2016

De #IGreadyfortheleavestofalllunch bij Odyvet met Stijlhabitat van dit jaar heeft weer plaatsgevonden. Giga Meubel heeft daarbij de goodiebag flink gesponsord met een leuke cadeaubon. En wat een enthousiaste reacties stromen daarover binnen! Lees snel verder voor het hele verslag van Stijlhabitat. 

Lees meer

NEWS: Giga Meubel Op De vtwonen Design Beurs

05-10-2016

De vtwonen & design beurs was ook dit jaar weer een groot succes. Met een stormloop aan bezoekers kon ook Giga Meubel niet anders dan een kijkje te nemen op deze geweldige beurs. Met veel nieuwe insights en vol inspiratie kwamen wij weer thuis. In deze blog lees je de ervaringen van stagiaire Falisha die namens Giga Meubel een dag naar de vtwonen & design beurs ging.

Lees meer

WINACTIE: Plantenfestijn geeft weg!

06-09-2016

In samenwerking met Plantenfestijn geven wij een Nachtkastje Stoer weg. Laten we deze blog beginnen met een lege (wand)plank, tafel, kastje etc. in je huis. Lijkt het je leuk om deze botanisch te stylen? Lees dan snel verder!

Lees meer

NEWS: De #IGvoorjaarslunch 2016

24-02-2016

De #IGvoorjaarslunch bij Odyvet met Stijlhabitat van dit jaar heeft weer plaatsgevonden. Giga Meubel heeft daarbij de goodiebag flink gesponsord met de zwart witte zigzag poef. En wat een enthousiaste reacties stromen daarover binnen! Lees snel verder voor het hele verslag van Stijlhabitat. 

Lees meer

NEWS: Stoelenparade

18-08-2015

De nieuwe collectie is binnen en wat worden wij daar happy van. Natuurlijke tinten en materialen in combinatie met stoere details. Perfecte combi dus!

Lees meer

NEWS: Nieuwe Collectie Lampen

30-06-2015

Houden jullie het allemaal nog uit in het zonnetje? Om ’s avonds, als de zon onder is, wat gezelligheid te creëren in huis, hebben wij voor jullie de nieuwe collectie lampen op een rijtje gezet.

Lees meer

GESPOT: Flair At Home

27-05-2015

Vanaf vandaag gaan wij jullie maandelijks verrassen met leuke nieuwtjes, blogs, trends, inspiratie en bekende Giga Guests. Wij zijn vorige week gespot bij Flair At Home! 

Lees meer