Meubels gespreid betalen? Dat kan bij Giga Meubel!

07-05-2020

Wil je niet in één keer een hele hap geld uitgeven en dan wachten op uw bestelling? Dat is bij Giga Meubel mogelijk. Je kunt bij ons meubels betalen op afbetaling, dit betaal je dan in drie termijnen. De tweede optie is achteraf betalen. Dit heeft ook een aantal voordelen. Benieuwd wat deze opties te bieden hebben? Lees het in onze blog over gespreid betalen van meubels!

Lees meer

Een dag uit het leven van onze chauffeur

12-04-2019

De wekker van onze chauffeur Henk gaat elke dag om 04:30 uur, want om 06:00 uur is hij weer bij het magazijn aanwezig. Zijn bus laadt Henk de dag van te voren. Zo kan hij direct de weg op. Maar... niet voordat hij een inspectierondje om zijn bus heeft gedaan en een bak koffie samen met zijn collega's heeft gedronken. De boterhammen gaan in de koelbox tussen de bestuurders- en de passagiersstoel. Hij is dan wel hele dagen op pad, zijn glimlach wordt er niet minder om. Henk gaat altijd met plezier naar zijn werk.


 

Lees meer

​8 redenen waarom u in 2019 moet kiezen voor Giga Meubel

06-01-2019

We krijgen vaak de vraag waarom Giga Meubel anders is dan alle andere meubelzaken. Dat is een goede vraag waar we graag wat meer over vertellen. In deze blog geven we u acht redenen waarom u moet kiezen voor Giga Meubel. Ook al hopen we dat de meubels voor zich spreken.

Lees meer