Opgeruimd speelgoed staat netjes

25-03-2020

Wanneer je kleine kinderen hebt is het slim om te kiezen voor een opbergkast die kidsproof is. Let daarbij op het materiaal en de afwerking van het meubel. Kinderen moeten zich er niet aan kunnen bezeren. Ook als kinderen de kast vies maken zoals bij het knutselen is het fijn dat dat zo weer schoon te krijgen is. Er zijn veel verschillende kasten waar het speelgoed goed in opgeruimd kan worden en die kidsproof zijn. Zo heb je bijvoorbeeld ladekasten, trolleys, lockerkasten, vakken kasten en open kasten.

Een rijdende kast

Een trolley is een kar of kast op wieltjes wat zeker praktisch kan zijn voor het opbergen van speelgoed. Doordat de trolley zich makkelijk kan verplaatsen dankzij de wieltjes kan je hem makkelijk meenemen naar de plek waar al het speelgoed ligt.
Zo hoef je niet heen en weer te lopen van het speelgoed naar de kast. Nog een voordeel is dat je hem kan neerzetten waar je maar wilt aangezien een trolley niet groot hoeft te zijn. Je hebt ze in kleine en grotere formaten.

Achter dichte deuren

In een lockerkast kun je gemakkelijk veel speelgoed kwijt. Omdat er dichte deuren voor zitten zie je niks meer van het speelgoed. Lockerkasten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo heb je lockerkasten met drie vakken maar ook
lockerkasten met 12 vakken. Je kunt zo gemakkelijk het speelgoed gesorteerd opruimen, en niemand die er wat van ziet!

Sorteer het speelgoed met een vakkenkast

Met een vakkenkast ruim je het speelgoed overzichtelijk op en het geeft een rustige uitstraling. In de vakken kun je gemakkelijk bakken of manden plaatsen waar je je speelgoed geordend in kwijt kan. Je kunt het speelgoed gemakkelijk terugvinden en de kinderen kunnen zo makkelijk alleen het speelgoed te pakken waar ze mee willen spelen zonder dat de hele kast over hoop wordt gehaald.

Overzichtelijk opgeruimd

Door de vele lades in een ladekast is er genoeg plek om speelgoed in op te bergen. Ook met deze kast kun je het speelgoed gemakkelijk sorteren. Zo hoeft alleen het speelgoed gepakt te worden waar op dat moment mee gespeeld wil worden zonder
dat de kast helemaal leeg getrokken hoeft te worden. En als de kinderen weer klaar zijn met spelen kunnen ze het speelgoed zo weer terug het laatje in doen.

Klein maar fijn

In een opbergkist kun je gemakkelijk speelgoed kwijt zonder dat iemand er wat van ziet. Door het kleine formaat kun je hem gemakkelijk verplaatsen en kun je hem onopvallend ergens neerzetten. Bijvoorbeeld naast of achter de bank, onder de trap
of onder een tafel.

Het speelgoed mag gezien worden

Open kasten zijn er in verschillende modellen. Er zijn stellingen maar je hebt ook open kasten met lades en kastjes erin. Dit kan best handig zijn. Je kunt het speelgoed opbergen in de lades en kastjes en het speelgoed waar het meest mee gespeeld wordt kun je op de stellingen zetten, zo kun je dat gemakkelijk pakken en opruimen.

Meer weten hoe jij het beste jouw spullen kan opruimen? Stel ze gerust, wij staan klaar voor advies. Bel ons: 035-879 60 32 of mail naar info@gigameubel.nl. Kom langs in onze showrooms in Soest en Wommelgem daar staan interieurspecialisten klaar voor advies.