Styling by Giga Meubel: kast urban XXL

07-05-2019

Kast urban XXL in een nieuw jasje

Omdat wij zoveel vragen kregen of wij niet iets kunnen doen met onze topper kast urban, zodat de kast nog beter past bij een zwart-wit interieur, hebben wij deze kast in een nieuw jasje gestoken. Met trots presenteren wij de kast urban groot en XXL met de witte binnenkant. Nog steeds met veel opberg ruimte en nog steeds zo strak als dat die was. Waarom een witte binnenkant zou je denken? Zo komen je mooiste spullen nog beter uit. De kast past in elk interieur van industrieel tot vintage. Jong en oud lopen weg met deze kast. Als de XXL te groot is, hebben we ook nog een kleinere variant. Meteen bestellen? Dat kan hier: kast urban groot en kast urban XXL.

nieuw

Speels effect

Houd je het toch liever echt bij zwart-wit tinten en laat je felle kleuren graag achterwege, dan kun je om wat variatie en een speels effect toe te voegen kiezen voor verschillende zwart-wit patronen. Denk aan gestreepte plaids of een mooi geometrisch patroon op de kussens.

normaal

Zwart-wit

Als je voor een zwart-wit interieur kiest wil dat natuurlijk niet zeggen dat er helemaal geen kleur bij kan komen kijken. Je kan dit goed combineren met groene eyecathers denk aan grote planten gecombineerd met kleine planten. Of denk aan bruin tinten. Wat een prachtig contrast geeft. Sterker nog, als je aantal kleurige elementen en toevoegt zul je zien dat die kleuren er juist uit zullen springen. Denk aan accessoires en plaids

Benieuwd hoe je de urban kast XXL leuk kan stylen? Onze styliste helpt je een eind op weg. Kijk de video hier!

youtube