Bekijk hieronder onze producten

‹ Vorige
1234...5152

Industriële lampen

Bekijk nu de industriële lampen van Giga Meubel online of neem een kijkje in de showroom in Tiel. De lampen worden uit voorraad geleverd. Met lampen kan het zo zijn dat we er maar een beperkt aantal van hebben dat komt omdat deze uniek zijn.

Laat u verrassen door onze unieke industriële lampen 

De unieke verlichtingsarmaturen collectie wordt door onze interieur stylisten zorgvuldig geselecteerd en rechtstreeks ingekocht bij de fabrikant of particulier. Hierdoor kunnen wij de goedkope lampen aanbieden tegen de laagste prijs en hebben wij een diversiteit aan goedkope lampen waaronder stoere industriële lampen, vloer-, design-, scheeps- en fabriekslampen maar u kunt bij ons ook terecht. Ook voor staande lampen kunt u bij Giga Meubel terecht. Kortom, wij hebben een diversiteit aan lampen in onze collectie.

Meer informatie en contact 

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel de lamp direct online. Alle bestelling van de lampen boven de 200 euro worden gratis bezorgd en zijn, mits op voorraad, binnen 3 werkdagen in huis. Heeft u nog vragen over onze verlichting of meubelen dan kunt een mail sturen naar info@gigameubel.nl of bellen naar telefoonnummer 035-8796032. Wij staan u graag te woord om uw vraag te beantwoorden. Bekijk ook nog onze andere aanbiedingen.